Soru biraz karışık değil mi? 3.17 kırıldı alt destek 3.03 deyip, 3.15 alım için fırsat olur mu sorusu karışık geldi bana! Yani 3.17 iken, 3.15 kapattı. Destek kırıldı ise alım için 3.03 olan alt destek mi beklenmeli deseniz daha anlayacağım.
Teknik olarak 3.17 üzerine atarsak, o destek geçici kırılmış ve yine toparlanmış oluruz. Ama 3.17 üstüne atamazsak, o zaman alt teknik destekleri görme riskimiz artar. Bu durumda alt desteklere inmesini, ya da 3.17'nin kırılmasını beklemek tedbirli bir davranış olabilir.
Benim bilançolarına göre görüşüm camlar ve soda iskontolu. Ama sonraki bilançoların nasıl geleceğini bilmiyorum. Bir de bilançosu iskontolu olanlar teknik olarak farklı tepkiler veriyorlar. Soda yukarı tepki gösterirken, özellikle trkcm satış baskısı altında hala.
Karar sizin.
Saygılarımla
Aydın Eroğlu
Stratejist
Finans Yazarı
www.borsaanalizci.com
Twitter: @_Stratejist_