İletişim

Mesajınızı göndermek için aşağıdaki formu doldurunuz.
0 / 500

Sitenin tüm verileri Gold(ücretli) üyeler haricinde 20 gün gecikmelidir. Siteyi güncel görebilmek için öncelikle ücretsiz üye olmanız, sonrasında Gold(ücretli) üyelik işlemlerini yapmanız gerekmektedir. Siteyi incelemek ve ücretsiz üye olmak için tıklayınız.

  •  A 

İletişim Mesajları

ÖZ*** SE*** 27.01.2011 14:41
aydın bey merhabalar, soru paneline yazarken yüzde işaret yaptığımızda yazarken görünüyor ama. size gönderdiğimizde x hissesi 50 arttığında, 10 düştüğünde şeklinde başında yüzde işareti olmadan görünüyor, siz soruyu cevapladığınızda bize de yüzde işareti olmadan görünüyor. Bu tip soruları anlamayışınız bundan. Saygılarımla.
Cevap 27.01.2011 14:46

  Çok İlginç , iyi ki söylediniz .Ben de Veli Bey'in sorusunda ne demek istiyor acaba diye düşünüyordum. Daha evvel de olmuştu demek ki sebep buymuş.

   Konuyu şimdi özmüş olduk.

   NOT: Yok ama şimdi hem yönetim panelini , hem de üye panelini kontrol ettim. yüzde işareti görülüyor. Cevapta çıkmış.
  Saygılarımla

VE*** YÜ*** 27.01.2011 11:10
MUHTEREM HOCAM KARDEMİRLERDEKİ DÜŞÜŞLE İLGİLİ DÜŞÜNCENİZİ SORACAKTIM.KRDB 140 KRDA 130 DAN ALDIM..SAYGILAR
Cevap 27.01.2011 13:42

Veysi Bey,
Önerilerimdeki rakamlar kapsamnda düşüncelerimde bir değişiklik yok.
Saygılarımla

VE*** ÜN*** 27.01.2011 09:26
Günaydın Aydın bey, benim öğrenmek istediğim hisse satışlarındaki baraj miktarı, örneğin sabah aldığımız hisseyi en fazla 10 fazlasına satabiliyoruz galiba, peki bir haftadır elimizde bekleyen hisse bir anda 50 artarsa yine açılış fiyatının en fazla 10 fazlasınamı satabiliriz, yoksa önceden aldığımız için nekadar artarsa artsın satabilirmiyiz, cevabınız için şimdiden teşekkürler.
Cevap 27.01.2011 09:49

  Günaydın Veli Bey.
  Öncelikle ifadelerimizi tam kullanmaya çalışalım ki, ne demek istediğimiz tam belli olsun. Bir anda 50 artsa demek ne demek anlamadım ?

  Şimdi kısaca şöyledir. Hisse senetleri, bir seans önceki ağırlıklı ortalamanın tek bir seansta en fazla %10 üstü kadar artıp, %10 altı kadar düşebilir. Bu bir kuraldır. Bu kuralın istisnası sermaye azaltımları vs.gibi konularla ,başkanlık izni ile serbest marj olan seanslardır.

  Sabah aldığınız bir hisseyi eğer alış fiyatınız bir gün önceki ağırlıklı ortalamadaysa , ilk seans için en fazla %10 fazlsına satabilirsiniz. Ama eğer alış fiyatınız bir seans önceki apırlklı ortalamanın üstünde oluştuysa ,%10 'a dahaaz bir getiri olacağı için siz de tavandan dahi satsanızdaha az getiriniz olur. Ya da senas esnasında bir seans önceki ağırlıklı ortalamanın altına düşen bir fiyattan aldınızda ,sonra yükseliş gelirse tavan olduğunda geltirniz %10 'u geçer. Tabii ilk seans vermediniz ve ikinci seans da tavan olursa getiri %20 'ler dahi olabilir.

  Yani kısacası kural bir seansın tavanı sataileceğiniz en yükek seviyedir.Önce almış olmak bir şeyi değiştirmez. Senas tavanları ve tabanları işlem sınırlarıdır.

  Saygılarımla

DÜ*** BA*** 27.01.2011 00:07
hoşgeldiniz aydın bey yeni farkettim
Cevap 27.01.2011 00:27
Çok teşekkürler. Saygılarımla.
AH*** ÖZ*** 26.01.2011 21:42
AYDIN BEY YAZILARINIZI ZEVKLE OKUYORUM.ÜCRETLİ ÜYELİĞE GEÇTİĞİNİZDE YILLIK ÜYELİK AİDATINI TAKSİTLE ÖDEMEMİZ MÜMKÜN OLABİLECEK Mİ? SAYGIYLA.. ALPER ÖZTÜRK
Cevap 27.01.2011 00:27

Banka ile konuştum.Sanırım o imkan varmış Ahmet Bey.
Saygılarımla

BE*** ÇA*** 26.01.2011 20:33
KARDEMİR B İÇİN TEŞEKKÜRLER...
Cevap 27.01.2011 00:26
Rica ederim. Bol kazançlar dilerim. Saygılarımla.
MU*** ÇE*** 26.01.2011 17:45
ABİ YOKKEN NE YAPICAGIMIZI BİLMİYORUZ.BAGIMLILIK YAPIYORSUNUZ.:)
Cevap 26.01.2011 17:54
Çok teşekkürler. Saygılarımla.
İS*** TA*** 26.01.2011 17:36
Aydın Bey hoş geldiniz
Yokluğunuz sıkıntı veriyor, öksüz evlat gibi kalıyoruz ortada iyiki varsınız
Saygılar
Cevap 26.01.2011 17:54

  

RE*** ŞE*** 26.01.2011 10:49
Aydın bey,
bankalar sizin yokluğunuzda biz burdayız dediler, halkbank ve vakbnk iyi gidiyor :)
Cevap 26.01.2011 16:59

  Maşallah diyelim o zaman nazar değmesin:)
  Saygılarımla

FE*** DA*** 25.01.2011 20:00
selam hocam iyi akşamlar, çok güzel amme hizmeti yapıyorsunuz, sizin izninizle site üyelerine, lütfen metanetli olsunlar, borsa sabır işidir, hemde çelik gibi sabır, hele önümüz seçim, çok spükalatif hareketler olur....Mümkünse hocamı fazla sıkıştırmasınlar,,, güvenli alımlar yapsınlar ve sıkıcı serdenişlerde bulunmasınlar, bizim buralarda derler ki göz var nizam var,,, selamlar hocam...siz bizim dostumuz, oldunuz, kusursuz dost arayan dostsuz kalır....09
Cevap 25.01.2011 23:34

  Hayır olsun Fehmi Bey !
  Veysi Bey ile arka arkaya aynı tarz  mesaj atmışsınız. Düşünülmek güzel bir şey doğrusu :) Çok teşekkür ederim.
  Saygılarımla