İletişim

Mesajınızı göndermek için aşağıdaki formu doldurunuz.
0 / 500

Sitenin tüm verileri Gold(ücretli) üyeler haricinde 20 gün gecikmelidir. Siteyi güncel görebilmek için öncelikle ücretsiz üye olmanız, sonrasında Gold(ücretli) üyelik işlemlerini yapmanız gerekmektedir. Siteyi incelemek ve ücretsiz üye olmak için tıklayınız.

  •  A 

İletişim Mesajları

HA*** TE*** 08.02.2011 02:04
Aydın Abicim bir şanssızlıktır gidiyor.cuma günü ikinci seans öneriniz üzerine ama iki kademe üstten alctl aldım 3,26 dan.fakat bu sabah çıkan ani özel bi durum yüzünden hiç borsaya bakamadım.1, seans verdiğiniz ilk hedef olan 3,35 görülmüş ve 2, seans 3,26 kapamış.stoploss 3,10 ama salı sabahı 3,26 dan satayım mı risk almadan, aşağıdan alma imkanı bulurum diye yoksa salı günü de beklesem mi karar veremedim.Sizin görüşünüzü öğrenebilir miyim.Çok teşekkür ederim.
Cevap 08.02.2011 08:44

  Hakan Bey,
  Devamlı yazıyorum, alış yaptıktan sonra satışlarınızı da peşin peşin yazın. Çünkü böyle yaparsanız, yokluğunuzda da , düşündüğünüz fiyatlar görüldüğü zaman yazdığınız satış gitmiş olur. Ama genelde eğer ikinci hedefler varsa, mümkün olduğunca yazılmak istenmiyor diye düşünüyorum. 

  Benim düşüncem belli olan bazı hisselerden biri de Alctl biliyorsunuz. Bu nedenle ek bir şey söylemek istemiyorum. Kararı siz vereceksiniz.
  Ama gördüğünüz gibi beklentisi olan hisseler de, direnç gevşemelerine tabi olabiliyor.

  Saygılarımla

KE*** ÖZ*** 07.02.2011 15:19
Aydın bey alctl sabah 3.34´e satış emri vermiştim gitmiş. Çok tesekkürler.
Cevap 07.02.2011 16:11
Rica ederim. Bol kazançlar dilerim. Saygılarımla.
AL*** AF*** 06.02.2011 01:28
Aydın bey,sitenizi ilk defa ziyaret ediyorum,üyelik ücretlimi,ücreliyse üyelik ücreti nekadar?Sorduğumuz sorulara geçte olsa yanıt alabiliyormuyuz?Çalışmalarınızda başarılar dilerim.Saygılarımla.
Cevap 07.02.2011 00:07

  Ali Bey,
  Öncelikle sitenin çalışma prensibini anlamak için ana sayfadaki uyarıları, Site İşleyiş Bilgilendirmesini ve sorular üst uyarısını okumanızı tavsiye ederim. Bu detaylarda bazı cevapları bulacaksınız.

  Ücretli üyelik konusuna gelince, site ücretli olacak ama önce yeni bir sitemiz devreye girecek, daha sonra ücretliye dönüşeceğiz. Ücretli üyelik ile ilgili detaylar sonradan açıklanacak. Çünkü bir aracı kurum yeni sitemizle birlikte sitemize linkini koyacak. Orada da izah edikeceği gibi, ilgili kurumda hesap açan ste üyelerimize  fix binde yarım komisyon uygulayacaklar. Bu detaylarla incelendiğinde, sitenin ücret dezavantajından ziyade  ciddi bir indirimli komisyon imkanı desteği olacak.

  Saygılarımla

HA*** FA*** ÜN*** ÜN*** 05.02.2011 15:23
aydın bey biz küçük yatırımcılara tuttuğunuz ışık için teşekkürler.zor bir iş yaptığınız.kolay değil her an her şey değişebiliyor.cuma günü ilk seans satış ve öğleden sonra da 2.5luk yükseliş var.bunun nedenini anlayamadım.bunun nedenini açıklayabilirmisiniz?bir de kardemirler le ilgili yeni önerileriniz olucakmı?iyi çalışmalar hayırlı günler dilerim.
Cevap 05.02.2011 17:29

  Ben teşekkür ederim Halil Bey.
  Ama her zaman bir sebep aramayınız. Zaten biliyorsunuz son iki-üç haftadır Merkez Bankası'nın yarattığı süprizler nedeniyle, dış piyasalardan negatif ayrışmıştık. Bu esnada sıcak para tabir ettikleri kısa vadeli fon çıkışları yaşandı. Aynı zamanda da bu çıkışların borsa ayağında, bankalarda satışlar yoğun oldu.

   Ama öncesinde de bir çok kez ifade ettim, bankaların bu düşüşleri bana göre suni, bence blanço karşılıklarının bu fiyatların üstünde olması gerektiğini düşünüyorum. Bu nedenle de bu fiyatları geçii olacaktır diyordum. Ama yaratılan süprizler nedeniyl de, zaman veremiyordum.

  Böyle durumlarda alıcı konumunda olacak olanlar da, ani ortaya çıkan satıcılar varsa, onların satışlarının bitmesini bekleyebilirler. Bu satışların bittiği ya da alıcı konumundaki rakiplerinin alıma geçtiği yönündeki bir izlenim, aynı anda hepsini hareketlendirebilir.

  Hazine borçlanmasında sorun olmayacağı görüldüğü için de alımlar gelmiş olabilir. Ayrıca banakalrdaki ilk hamlede gelinen direnç seviyelerinden satış gelmişti.Ama ikinci seansta alımlarla dirençler kırılınca alışlr da hızlandı.

  Ama dediğim gibi aslında teknikçiler, sebep aramaz, grafiğe bakar.Uygunsa alır.Sebep neyse duyar.
 
  Önerilerim olabilir.Oldukça da şablonda göreceksiniz.

  Saygılarımla

 

AN*** Yİ*** 04.02.2011 15:09
Destek dirençler için gelen sorularınıza bakınca,şimdi aklıma gelen yeni bir uygulama aklıma geldi. Yeni sitede ´´ Destekler ve Dirençler ´´ diye bir kolon mu oluştursak acaba.Kullanımı daha kolay ve basit olabilir.Böylece endeks, vob, parite, dolar, altın gibi endeksleri kolayca sabit bir yerden görebilirsiniz. Hemen bu konu ile ilgileniyorum.

Hocam cok iyi bir fikir.Acaba bu kolona birde saat eklesek ve ona gore gun icinde guncellenme imkani verse zor mu olur sizin icin?
Cevap 04.02.2011 15:16

  Anıl Bey,
  Saatli güncelleme son siviyeyi gösterir. Destek direncin devamlı güncellenmesi olmaz. Çünkü destek ile direnç gün içinde devamlı değişmez.

  Saygılarımla

M.*** KA*** 04.02.2011 12:06
Pazartesi günkü test grubuna dahil olmak istiyorum :)

Sabırla bekliyorum teşekkürler..Alctl için sağolun ayrıca
Cevap 04.02.2011 12:08
Rica ederim. Bol kazançlar dilerim. Saygılarımla.
ÖZ*** YA*** Çİ*** 04.02.2011 11:55
aydın abi hayırlı cumalar bu duyurularda aranızda yokum :) onu kaldırırsanız ne güzel olcak kendimi çok yanlız hissediyorum:)

SAYGILAR.
Cevap 04.02.2011 12:07

Düzelttim .Teşkkür ederim :)
Saygıalrımla

04.02.2011 11:44
aydın bey ne zaman alacağım sorumun cevabını? merak ediyorum..
Cevap 04.02.2011 11:53

  Ali Bey,
  Sanırım mailinize bakmamışsınız !
  Saygılarımla

M.*** KA*** 04.02.2011 10:18
aydın bey pazartesi üyeliğe geçsek süper olacak..(Özellikle bu haftayı tatil olarak geçiren öğretmenlerin siteyi daha çok kullanıp tanıyacaklarından ücretli üyeliğe geçme ihtimalleri daha fazla olacaktır) Ayrıca taşrada (küçük ilçelerde) yaşayanlart vu aracı kuruma nasıl üye olabilecek acaba..Gerçi bunu aracı kurum bilir diyebilirsiniz.Ama biz aracı kurumu bilmediğimizden ona soramiyoruz :) Bence artık başlasın ücretli üyelik varsa eksiği ki bence yok zamanla düzeltilir dediğiniz gibi.Sağolun
Cevap 04.02.2011 10:30

  Muhammet Bey,
  Ben gördüğüm bir eksik varsa, tamamlanmadan süreci başlatmam. Nasılsa, şuan siteyi kullanıyorsunuz. Sadece kaybınız düşük komisyon imkanı .Az daha sabredin onu da kullanmaya başlayacaksınız :)

  Bir kurumda hesap açmak, mevcut hesabınızı o kuruma virman yapmak çok kolay işlerdir. Bunların şeklini kurumun linkine koyduracağım tarif veanlatımla öğrenebileceksiniz. Merak etmeyin, sizler sormadan, soracaklarınızın cevaplarını izah ettireceğim.

  Pazartesi yeni sitenin test grubuna açılması olabilir. Bir kaç gün bu grup test eder.Muhtemelen bir hafta sonrasında yayına alırız. Bu işler detaylı işler. Sabır gerektiyor gördüğünüz gibi.

  Saygılarımla

CA*** Dİ*** 04.02.2011 09:30
Iyi gunler Aydin Bey,

Son uc gundur belirgin bir sekilde dususe gecen borsanin uzun vadede kazancli olup olmayacagini ogrenmek istiyorum. Trade yapmak yerine aldigimiz hisseleri uzun sure tutmak sizce dogru bir stratejimidir, cunku takip ettigim kadariyla artik orta ve uzun vadeci yatirimcilar borsaya giris yapmakta ve ya IMKB bunu istemekte..

Simdiden tesekkur ediyorum,

Saygilarimla,
Cevap 04.02.2011 09:48

   Çağrı Bey,
   Zaten yazılarımda da uzun vadeli borsa beklentilerimin iyi olduğunu devamlı yazıyorum. Ben de bu düşüncedeyim. Ama kısa vadede yaşanan düşüşler gibi düşüşleri yaşamak da muhtemel.

   Saygılarımla