Arkadaşlar,
Öncelikle belirtmek istiyorum ki, yeni site için aracı kurumda hesap açmış olmak gibi bir şart yok. İlgili aracı kurumda binde yarım komisyon hakkından yararlanabilmek için sitemize üye olmak şartı var !
Tercih etmeyen üyelerimiz , ilgili aracı kurumda hesap açmayabilir. Tamamen kendi tercihlerine bağlı bir karar. Sadece ilgili aracı kurumda hesap açanlar , bu sayede alacakları düşük komisyon sayesinde siteye ödemiş oldukları ücret yükünü lehlerine çevirme imkanına sahip olacaklar.
Yeni siteye geçiş için şöyle bir plan içindeyim;
1) Önce bir test grubu serbest olarak ( aracı kurum ya da ücretli üyelik şartı olmadan )siteyi bir kaç gün test edecek ve görüşlerini söyleyecek. Buna göre son düzenlemeler tamamlanacak.
2) Site tüm üyelere serbest bir şekilde otomatikman açılacak. Siteyi 1 Mart tarihine kadar ücretsiz ve serbestçe kullanacaklar. Bu süre içinde ücretli üyelik ve sitemiz üyelerine düşük komisyon promosyonu uygulayacak olan aracı kurum ile ilgili detay bilgilerine sahip olacaklar. Mart başına kadar kararlarını verecekler. İsteyenler öncesinde ücretli üyelik bedelini Mart başını beklemeden yatırıp, ilgili aracı kurumda hesap açarak , düşük komisyon ve aracı kurum üzerinden javamatriks ekranı ile imkb'yi takip edebilme imkanını kullanabilecekler.
3) 1 Mart itibarıyla tüm üyelerimizin karşısına bir üyelik sözleşmesi çıkacak.Sadece bu sözleşmeyi kabul etmiş olan ücretli üyelerimiz sitemizdeki verilerini birebir görebilecekler. Ücretli üye olmayanlar ise son üç günlük veriler hariç geçmiş verileri görebilecekler. Ama ücretli üye olmayanlar ilgili aracı kurumda hesap açsalar dahi , düşük komisyon imkanından yararlanamayacaklar.
Saygılarımla