İletişim

Mesajınızı göndermek için aşağıdaki formu doldurunuz.
0 / 500

Sitenin tüm verileri Gold(ücretli) üyeler haricinde 20 gün gecikmelidir. Siteyi güncel görebilmek için öncelikle ücretsiz üye olmanız, sonrasında Gold(ücretli) üyelik işlemlerini yapmanız gerekmektedir. Siteyi incelemek ve ücretsiz üye olmak için tıklayınız.

  •  A 

İletişim Mesajları

ER*** SA*** 26.12.2011 17:26
hocam geçmiş olsun zaten piyasa durgun olur bu hafta sizde fırsattan istifade iyice dinlenin ki ilerki yoğun haftalarda size çok ihtiyacımız olacak:)) tekrar geçmiş olsun saygılar...
Cevap 26.12.2011 17:27

Çok teşekkürler Erdal Bey.

Saygılarımla
Aydın Eroğlu
http://www.borsaanalizci.com

BU*** KU*** 26.12.2011 15:38
Aydın Bey geçmiş olsun
Cevap 26.12.2011 16:52

  Çok teşekkürler.

  Saygılarımla.

DE*** ME*** 26.12.2011 12:35
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ABİ.PİYASANIN TADI YOK ZATEN YILBAŞINA KADAR SİZDE BİZDE DİNLENİR YENİ YILA BOMBA GİBİ DÖNERİZ İNŞALLAH
Cevap 26.12.2011 13:11

    Çok teşekkür ederim. Şimdilik bir tatil düşünmüyorum. Ama 5-6 Ocak tarihinde iki günü hafta sonu ile birleştirerek biraz kısa bir tatil düşünüyorum. Kısmetse, çocukların okul sömestre tatili ya da hemen sonrasında belki birkaç gün daha tatil yaparım. Ama uzun bir aralık vermem mümkün değil.
 

Saygılarımla
Aydın Eroğlu
http://www.borsaanalizci.com

GÜ*** GÜ*** 25.12.2011 20:30
Aydın Bey, Tüm tahlilleriniz çıkacak temiz çıkacak. Şimdiden geçmiş olsun.
Cevap 25.12.2011 22:27

Çok teşekkür ederim Gülsen Hanım.
İnanın çok önemli bir sorun düşünmüyorum. Belki bilgisayar kullanımımı biraz sınırlayabilirler. Ya da kullanım şeklime müdehale ederler diye düşünüyorum. Sabah göreceğiz.

Dilekleriniz için yeniden teşekkür ederim.

Saygılarımla
Aydın Eroğlu
http://www.borsaanalizci.com

HÜ*** ÖZ*** 23.12.2011 15:05
AYDIN BEY, GEÇİRDİĞNİZ GRİPTEN YENİ HABERİM OLDU. BUGÜN GİRDİM BEKLENTİ YAZISINI OKURKEN GÖRDÜM
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN DİYORUM
Cevap 23.12.2011 16:53

  Çok teşekkürler.

  Saygılarımla.

A.*** NE*** OC*** 23.12.2011 11:26
Aydın abi, ALLAHtan acil şifalar diliyorum. çok geçmis olsun... saygılar.
Cevap 23.12.2011 12:11

  Çok teşekkürler.

  Saygılarımla.

KE*** DE*** 23.12.2011 10:51
AYDIN BEY; GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİ İLETTİĞİM BİR ÖNCEKİ MESAJIMDA HİTAP CÜMLEM EKSİK OLMUŞ, AFFINIZA SIĞINARAK TEKRAR ACİL ŞİFALAR DİLERİM. SAYGILARIMLA
Cevap 23.12.2011 12:11

  :)) Ben bir eksik görmemiştim. Yine teşekkür ederim Kemal Bey.

Saygılarımla
Aydın Eroğlu
http://www.borsaanalizci.com

SÜ*** AY*** 23.12.2011 09:50
ÇOOOK GEÇMİŞ OLSUN AYDIN BEY.KALBİME DOĞUYO İNŞALLAH HERŞEY TEMİZ ÇIKICAK.
Cevap 23.12.2011 10:18

     Teşekkür ederim Süleyman Bey. Ancak zaten çok önemli bir şey olduğunu düşünmüyorum. Muhtemelen bir teknoloji rahatsızlı diye düşünüyorum. Ücretsiz olduğumuz günlerde gelen onlarca soruya yetişebilmek için gece gündüz yazdığım dönem biraz fazla çalışmış olabilirim. Devamlı tuş basmak, yazarken elin kolun durumu , masaya yaslanması, bilgisayarın yaydığı dalga vs. etkili olmuş olabilir. Kaldı ki, belki bununla da alakalı bir şey olmayabilir.

     Böyle bir kanıya internette benzettiğim bir rahatsızlığa benzettiğim için ben vardım. Sağolsun üyelerimizden olan Prof.Dr. bir arkadaşımız ( belki ismini kulllanmamı istemeyebilir diye yazmıyorum) durumu kendisine söyleyince, testlerini yapmamızı istedi.

    Ben sağlık konularına duyarlı biriyim. Geciktirilmeden kontrol edilmesinin doğru olduğunu düşünürüm. Öncesinde laptopumun fan ısısından kaynaklanıyor diye düşündüğüm için, bu sefer ihmal etmiştim.

Saygılarımla
Aydın Eroğlu
http://www.borsaanalizci.com

MU*** ÇA*** 23.12.2011 09:41
Hocam ,
Geçmiş olsun acil şifalr dilerim dün aradım fakat ulaşamadım.
Sağlık sorunları başladığında insanların destek olmasının ne denli önemli oduğunu bilirim unutmayınki biz bir aileyiz maanen tüm site üyesi olan arkadaşlarım destekçiniz olmuş ve olacaktır

Sevgi ve Saygılarımla.
Cevap 23.12.2011 10:05

Teşekkür ederim Mustafa Bey.

İnanın bunu bildiğim ve böyle düşündüğüm için, hasta da olsam bir fırsat bulup birşeyler yazmaya çalışıyorum. İki gündür evde istirahatte olduğum için iletişim telefonu kapalı kaldı.
Benim grip vs gibi rahatsızlıklarım uzun sürmez. Genelde pek yakalanmam ama az uyuyan biri olduğum için, vücut bazen yorgun düşüyor. Yakalanacağımı hissettiğimde kendime hemen müdehale edip, eksik olan dinlenmeyi yapınca iki günde toparlanıyorum. Bugün de daha iyiyim. Zaten çok önemli bir şey değil merak etmeyin.

Saygılarımla
Aydın Eroğlu
http://www.borsaanalizci.com

KE*** DE*** 23.12.2011 08:39
ÖNCE SAĞLIK. AYDIN GEÇMİŞ OLSUN. ACİL ŞİFALAR DİLERİM. SAYGILARIMLA
Cevap 23.12.2011 08:43

Çok teşekkürler Kemal Bey.
Bugün de tam aranızda olamayacağım. Ama seans öncesi verileri kısa da olsa girmek istedim. Bugün daha iyi bir gün bekliyorum.

Saygılarımla
Aydın Eroğlu
http://www.borsaanalizci.com