Çok teşekkürler.
Saygılarımla.
Sitenin tüm verileri Gold(ücretli) üyeler haricinde 20 gün gecikmelidir. Siteyi güncel görebilmek için öncelikle ücretsiz üye olmanız, sonrasında Gold(ücretli) üyelik işlemlerini yapmanız gerekmektedir. Siteyi incelemek ve ücretsiz üye olmak için tıklayınız.
Çok teşekkürler.
Saygılarımla.
Çok teşekkürler.
Saygılarımla.
Çok teşekkürler.
Saygılarımla.
Çok teşekkürler.
Saygılarımla.
İsmail Bey,
Site gayet aktif bir sitedir. Sadece gold üyeler güncel verileri görebilir. Golg üye olmayan standart üyeler 20 gün gecikmeli olarak verileri görebilirler. Teknik analiz tablosunun üzerinde gold üyelik uyarısı kırmızı renkle belirtilmişti. Sanırım gözünüzden kaçmış.
Saygılarımla
Aydın Eroğlu
http://www.borsaanalizci.com
Çok teşekkürler.
Saygılarımla.
..... Hanım,
Kafamda başlığını attığım, karışık olarak aklımda olan ama, düzgün kelimeler halinde nasıl parmaklarımdan çıkacağını hesapladığım strateji yazımın dizaynı var. Bir türlü yazılar dökülmeye başlamadı. Piyasayı doğru tahmin etmeye çalışırken, bir de o yazıyı kurgulamaya çalışıyorum. Bu nedenle, muhtemelen kaçırdığım bir espriyi yapıyorsunuz ama bu sefer yakalayamadım:(
Soru-Cevaptaki isimlerin kesilmesine takılıyorsunuz galiba ama, bence de bence de kısmında zorlanıyorum. Yardımcı olur musunuz :)))
Hülya Hanım, gayet iyi. Her gün daha iyi oluyor. Bir ay raporlu ama, sanırım önümüzdeki hafta tutmakta zorlanacağız:)
Saygılarımla
Aydın Eroğlu
http://www.borsaanalizci.com
Rica ederim. Bol kazançlar dilerim.
Saygılarımla.
Sitenin sözleşmesini okuduğunuz zaman, borsaanalizcinin danışmanlık yapmadığını görürsünüz. Bu tip sorularınızı cevaplamıyorum. Site sadece benim öngörülerimi ve teknik analiz görüşlerimi paylaştığım bir alan.
Saygılarımla
Aydın Eroğlu
http://www.borsaanalizci.com