İletişim

  •  A 
CE*** OR*** 01.12.2023 00:34
neyseki geçtiğimiz yıllardaki netaş fanatiği bir üyeniz vardı zamanınızın çoğunu ona harcıyordunuz oda anladı hatasını galiba sizin ve bütün üyeleri oyalamış oluyordu ki sizin sabrınıza hayran kalmıştım. Hocam tamam bu işiniz sizin tabiki yorulacaksınız. Ama gerçekten sağlığınızada çok dikkat etmelisiniz. Size bizler için harcadığınız emek için çok teşekkür ederim. Kendinize iyi bakın (balığa daha sık gidin) :)
Cevap 01.12.2023 10:12

:)) çok teşekkürler. 

Benim netas'cıma takılmayın. Severim kendisini. Bu piyasalar ve hisseler hepimizi bir şekilde zorluyor.

Balık konusuna gelince, o da ayrı bir stres olmuştu son zamanda. Kalk o kadar yol git, bir de çok az balıkla geri dönünce ayrı bir stres ve yorgunluk oluyor diye de son dönem gitmiyorum:)) Yoksa arkadaşlarım sık sık çağırıyorlar ama, gittiğimiz yer çok uzak mesafe. Bu tempomun üstüne o yolları kat etmek de yormaya başladı. Ama hakikaten balık tutmanın her şeklini çok seviyorum. Göcek'te arkadaşımın teknesi limanlıyor. Şimdi daha büyük balık tutmak için jig denen bir modele döneceğim. Ona göre farklı jig yemlerimi aldım. Göcek günübirlik değil, birkaç günlük olacak. Laptopum ve işim de yanımda gelecek. Arada botla balık için ara verip, sonra yeniden tekneye dönüp çalışacağım.

Sağolsun arkadaşlarım benim yoğunluğumu bildikleri için, başka hiç iş yaptırmadan çalışma ortamı sağlıyorlar. Bizim evde biliyorsunuz yemek yapmayı da seven biri olduğum için mutfakla çok iç içeyim. Ama tekneye gidince, çay bile yaptırmıyorlar. Ekranımı açınca benim aram verdiğim ana kadar sohbet bile etmeden yemek, içmek her şey masama geliyor. Kaç zamandır gidecektik ama hep ya benim, ya onların işleri çıktı gidemedim. İlk fırsatta Göcek'teyim. Hele bir de büyük bir balık çekersek, hemen fotosunu sizlerle de paylaşacağım.


    Saygılarımla
    Aydın Eroğlu
     Stratejist
   Finans Yazarı
www.borsaanalizci.com
Twitter: @aydineroglu_