İletişim

  •  A 
ÖZ*** BA*** 30.11.2023 11:42
Başınız sağolsun Aydın abi ve kızınız içinde geçmiş olsun. Sağlık herşeyden önce geliyor. Kendi adıma konuşacak olursam öncelik sizin sağlığınız bunun içinde düzenli uyku, dengeli beslenme ve spor önemli. Bence önceliğiniz ilk bunlar olmalı sonrasında hisse değerlendirmeleri olmalı. Hisse değerlendirmeleriniz için de bir program yapabilirsiniz şu saatler arası günde şu kadar saat diye. Sizden alacağımız daha çok bilgi var az değerlendirme olsun ama siz hep iyi olun
Cevap 30.11.2023 12:26

Hepsi için çok teşekkür ederim. 

Düzenli beslenme dışındakilerde sorun var. Uykum zaten çocukluğumdan beri hep azdır. Ortaokul-lise dönemimde bile geceleri çalışırdım. Bulunduğumuz yer spor, sahilde yürümek için çok ideal ama, seans 18:10'da bitiyor. İşten eve geliş falan akşam yemeği 19:00-19-15 oluyor. Yemek sonrası çıkayım da yürüyeyim insanın içinden gelmiyor. 

Gündüz saatlerine belki 30 dk da olsa(60 dk altı faydasız dense de) günde iki kez kondisyon bisikletini kullanmayı alışkanlık yapmam lazım. Teknik çalışma saatlerini programlamak, ayrı bir sorun! Bir gün sonrası teknikler için 18:10 sonrasını beklemek zorundayız mecburen. 18:10 sonrası kalan süre de malum. Tüm tekniklere bakınca, bir-iki saat yeten bir süre değil. Belki şuna dikkat edebilirim! Bir-iki gün içinde tekniklerini paylaştığım ve henüz fiyatı ilgili seviyeler içinde kalanlara bakmayabilirim. Zor ama bunları bir şekilde yapmam lazım. 

Uzun zamandır balığa da gidemedim. Olmadı, uzak mesafe gitmeyip, bizim sahilden bir-iki saat kıyı oltası kullanmayı mı düşünsem. Bir şekilde bir yol bulacağım hepsi için.

Tekrar teşekkürler. 


    Saygılarımla
    Aydın Eroğlu
     Stratejist
   Finans Yazarı
www.borsaanalizci.com
Twitter: @aydineroglu_