İletişim

  •  A 
SE*** ŞA*** 11.04.2023 10:05
Günaydın. Valla Aydın bey gülelim mi ağlayalım mı? Dünden beri karar veremiyorum. Sanki memleket de adam kalmamış gibi. Sürekli aynı insanlar aynı aileler A’dan B’ye geçmiş, B’den A’ya. Millet vekilleri zenginlerden oluyor ama parti başkanları çobanlık yapmış oluyor :) bazen insanın ümidi tükeniyor.
Cevap 11.04.2023 10:22

Bu durumdan kurtulmanın tek yolu, siyasi partiler yasasının tümden değişmesi ve her alanda seçilecek adayların, aday adayları tarafından partilerin üyelerince ön seçimle belirlenmesinin yolunun açılması ile olur.

Yoksa tam bir tiyatro bu durum. Zamanında ağza gelmeyecek sözlerle rakiplerine her şeyi söyleyenler, şimdi birlikte siyaset yapıyorlar. Hatta eleştirenlere de her türlü hakareti ediyorlar gördüğünüz gibi. Kendileri eleştirirken sorun yok, ama sonra ittifak yapınca tüm bunları gece ile gündüz gibi tersine çevirebiliyorlar.

Demokrasi bloke edilmiş maalesef. Umarım dediğim siyasi partiler yasa değişikliği bir gün yapılır. Yoksa bu tablolar devam edecek anlaşılan maalesef. Kimin kim olduğunu ve kime hizmet ettiğini anlamakta zorluk çekiyorum.

Bu ortamda yaptığımız işin zorluğunu, yazdığımız eleştirilerin risklerini görüyor, anlıyorsunuzdur. Umarım gençler bu durumu düzeltirler. 


    Saygılarımla
    Aydın Eroğlu
     Stratejist
   Finans Yazarı
www.borsaanalizci.com
Twitter: @aydineroglu_