İletişim

  •  A 
SE*** ŞA*** 17.01.2023 09:56
Günaydın. Dün bensiz size ihtiyacımız oluyor derken, eleştirmek için söylemedim. Sanki yanlış anlaşılmışım gibi hissettim. Aslında sizin varlığınızın ne kadar kıymetli olduğunu, istediğimiz de soru sorup kısa sürede cevap alabilmemizin ne kadar önemli ve değerli olduğundan bahsetmek istemiştim. Teşekkürle.
Cevap 17.01.2023 10:04

Size de günaydın.

Yok yok zaten öyle bir şey anlamadım. Sadece arada mecburen sağlık, hobi, tatil, bazen farklı bir iş nedeniyle mecburen ekran başında olamıyorum. Ama bunun hobi ve tatil için de olsa olması da lazım. Çünkü arada benim de kafa dağtımam, yüklendiğim stresi atmam gerekiyor dedim. Rahat olun ben sizi çok iyi anladım. 

Mesela hemen söyleyeyim, 2 yıla yakındır balık tutmaya gidemedim sanırım. En kısa zamanda balığa gitmek istiyorum. Ama bir türlü bulamadım nereye ne zaman gideceğim. 10 kişilik falan teknelerle oltaya çıkıyoruz. Arkadaşlarım genelde hafta içi gidiyorlar. Ben piyasalar yüzünden hafta sonu çağırmalarını bekliyorum ama 2 yıl oldu hafta sonu gitmediler. Mecburen hafta içi çağırırlarsa bir gün de balığa gitmek istiyorum. Artık ogün nasıl bir piyasa olur orası kısmet. Tüm verileri ben girdiğim için yorulmaya başladım. Eskiden yazılarım çok daha erken düşerdi. Şimdi son anda. Gün aydınlanmadan uyanmakta zorlanır oldum. Bir an önce günler uzasa da güneş daha erken doğsa.


    Saygılarımla
    Aydın Eroğlu
     Stratejist
   Finans Yazarı
www.borsaanalizci.com
Twitter: @aydineroglu_