İletişim

  •  A 
SÜ*** SE*** 25.03.2021 09:59
Günaydın
Elimde bi miktar dokta var şuan az da olsa zararda. Bu hissede piyada öncesi pazara düşecekmiş sanırım bu yüzden patron satışı var şuan.
Çıkar, çıkmaz bunu bilemeyiz tabi de hissenin bu pazara düşmesi ne derece kötüdür bunu öğrenmek istiyorum. Param tehlikeli biyerde mi ?
Cevap 25.03.2021 10:17

Hayır öyle bir tehlike değil bu. Şirketin dolaşımdaki payı % 5'in altına indiği için ya payı yükseltin, ya da sizi Piyasa öncesi işlem pazarına indiririz dediler benzer şirketlere. Para riske girer diye bir durum yok ama, işlem şekilleri-zamanı sınırlanıyor. 

Ama eğer şirketi borsa kotundan çıkartmak için bu paylar toplandı ise, bu pazara düşmesi hisse fiyatının yükselmesine mani değil. Ama tabii sınırlamalar çok da iyi değildir. İstediğiniz anda vereyim çıkayım diyemezsiniz.


    Saygılarımla
    Aydın Eroğlu
     Stratejist
   Finans Yazarı
www.borsaanalizci.com
Twitter: @_Stratejist_