SİZİ BİLEMEM AMA BEN İZLEMEYE DEVAM EDECEĞİM !

12.04.2011 08:40
  •  A 

  Endeks düşemiyor ama ben yine de izleyeceğim. Endeks olarak realize olmadan olacak bir yükseliş rahatsız edici olur. Teknik olarak önce gevşeyip de, sonradan olabilecek bir yükseliş halinde , endeks için alım önermek daha kolay olurdu.

  Ama sonuçta dediğim gibi, beklediğim, hızlı yükselişin bir düzeltmesi olduğundan, paniklik bir durum beklemiyorum. Belki de , beklediklerimiz boşa çıkacak, düzeltme de fazla olmayacaktır. Önemli olan, olmasını beklediğim düzeltmeyi bir sorundan değil de, teknik gereklilikten beklediğimi bilmenizdir. 

  Hisse bazlı hareketler her zaman olabilir.
 


  • 11.04.2011
    08:57

    Geçen hafta içi seanslar esnasında yaşanan realizeler sonrası yön yine yukarı dönüyordu ama Cuma günü seans sonuna da sarkan bir realize yaşandı. Biliyorsunuz ki, Realize konusunda başlıkla uyarı yaptığım gibi, sonrasında da realizeler sürebilir diye sakin olup izleyin uyarıları verdim. Bu düş... Devamı »

  • 09.04.2011
    21:23

    Banka ,fazlası ile geciktirdikleri sanal pos onayı ve şifrelerini Cuma günü verdiler ve kullanabilirsiniz dediler. Cuma akşamı ve Cumartesi şu saate kadar uygulamaya çalışıyoruz , devamlı hata mesajı çıkıyor. Pos Destek Hattına durumu sorduğumuzda 3D Securi Sisteminin Banka tarafından Salı ya da Pe... Devamı »

  • 09.04.2011
    16:48

    Değerli Dostlar, İstanbul'daki doktorumuz ekibindeki radyolog ile tüm tetkikleri yeniden inceledi ve kontrollerini yaptıktan sonra eşime '' HİÇ BİR ŞEYİN YOK '' dedi ! İzmir'de hiç birşeyimiz yok olarak gittiğimiz normal kontrollerde, arada şahit olduğunuz yaşadıklarımızdan sonra yine h... Devamı »

  • 08.04.2011
    20:34

    Arkadaşlar, Sanal pos yüklendikten sonra biz sizlere , pos kuruldu bilgisini vereceğiz. Lütfen ödeme bilgilerinizi bu uyarıdan sonra giriniz. Çünkü sanal pos yüklendikten sonra kredi kartı işlemlerinizi yapmanız gerekiyor. Şimdilik ben bu yönde yapılmış girişleri siliyorum. Pos yükselmesi ... Devamı »

  • 08.04.2011
    17:11

    Arkadaşlar, İki gündür genel bir realize beklediğimi biliyorsunuz. Bu nedenle de kapattığımız önerilerin yerine pek yeni öneri yapmadığımı görüyorsunuzdur. Alım için aceleci olmadan sakince seyretmek lazım diye düşünüyorum. Endeks bugün için düşündüğüm ilk direnç seviyesinden gevşemeye başladı. ... Devamı »