Beklenti Yazım Olmayacaktır!

29.07.2016 08:29
  •  A 

Bir gün önceki beklenti yazımın içerikleri geçerlidir. Bu nedenle beklenti yazım olmayacaktır.

Hepinize huzurlu ve stresten uzak bir hafta sonu dilerim. 
 

    Saygılarımla

    Aydın Eroğlu
     Stratejist
   Finans Yazarı
www.borsaanalizci.com
Twitter: @_Stratejist_


  • 28.07.2016
    09:02

    FED Faizleri Değiştirmedi Zaten beklenen de bu yönde bir karar çıkması idi. Öyle de oldu. Ama ABD ekonomisine yönelik risklerin azaldığına ve istihdam piyasasının da sıkılaştığına dikkat çeken FED, yıl içinde yine de ikinci bir faiz artışına açık kapı bırakmayı sürdürüyor. Açıkçası, eğ... Devamı »

  • 27.07.2016
    09:19

    FED Günü! Uzun süredir FED gündemimizi işgal etmiyor. Umarım içinde bulunduğumuz özel dönem nedeniyle uzun bir süre daha gündem olmaz. Türkiye'nin demokrasiye yapılan bu topyekün darbe girişiminden en az hasarla çıkıp, yeniden ayağa kalkması için FED faizlerinin bir süre daha düşük kalma... Devamı »

  • 26.07.2016
    08:33

    Dün cumhurbaşkanının çağrısı üzerine başbakan ve iki muhalefet lideri cumhurbaşkanlığı sarayında bir araya geldiler. Türkiye'nin içinde bulunduğu sıkıntılı süreçte yaşanan bu tablo gayet pozitif bir hava yaratmış durumda. Toplantı sonrasında kısmi ve küçük bir anayasa paketi değişikliği konusunda uz... Devamı »

  • 25.07.2016
    17:29

    Gap, kolay anlaşılması için basit tarif olarak; bir önceki kapanış ile, bir sonraki açılış arasında işlemsizlik nedeniyle fiyat boşluğu oluşmasıdır. Seans kapandıktan sonra yaşanan ekstra bir gelişme yüzünden, başlayan seans ile birlikte, endeks ya da hisseler bir önceki kapanışa göre fiyat boşlukla... Devamı »

  • 25.07.2016
    09:11

    Çok zor bir haftayı geride bıraktık. Bu haftaya alımlarla başlanılmasını bekliyorum. Her şerde bir hayır vardır dendiği gibi, hafta sonu siyasiler arasında yıllardır özlediğimiz tablolar oluşmaya başladı. CHP'nin Taksim mitingine Ak Parti'nin de destek vermesi, anayasa değişimi gibi bir çok tıkanan ... Devamı »