Anketlere İlgi Gösterelim!

11.12.2013 11:46
  •  A 

     Değerli Arkadaşlar,
     Sitemizi her gün yüzlerce arkadaşımız ziyaret ediyor. Ancak bazı konularda genel temayülü görmemize faydalı olsun diye zaman zaman yaptığımız anketlere katılımın çok yetersiz kaldığını görüyorum. Sizlerden anketlerimize ilgi göstermenizi rica ediyorum. Sadece bir tık kadar sürenizi harcamanız yeterli olacaktır. Benim sitenin tümü için harcadığım zamana bakılınca, sizlerden istediğim bu ricamın çok büyük bir zamanınızı almayacağını görebilirsiniz!

     Anketleri Nerede Görebiliriz?
     Aslında neredeyse tüm sayfalarda sol taraftaki başlıkların altında görebilirsiniz. Sadece teknik analiz ve vob sayfasında yer vermedim.        

     Saygılarımla
 

    Aydın Eroğlu
     Stratejist
www.borsaanalizci.com


  • 11.12.2013
    08:56

    ABD'de siyasiler önümüzdeki iki yıl için bütçede uzlaşmaya vardı. Böylece 2 yıl bütçe krizi çıkmayacak. Ocak sonrası bütçe krizi gündemimizden düşmüştür. BIST için teknik ve beklentilerimde bir değişiklik yok. Bir kaç günlük yazılarımın içerikleri ve destek-direnç tablomdaki BIST ve VİOP ve... Devamı »

  • 10.12.2013
    09:03

    Öyle ya, FED tahvil azaltırsa özellikle gelişmekte olan borsalarda ve başta BIST'de felaket bile bekleyenler, çok düşük endeks seviyelerini dile getirenler yok muydu? Peki son gelen ABD verilerinin iyi olmasına, FED başkanlarının çoğundan alımı azaltalım çıkışlarının artmasına ve hatta Ekim sanayi ... Devamı »

  • 09.12.2013
    09:08

    Bugün, Ekim ayı sanayi üretimi verisi gelecek. Ayrıca, TCMB ek sıkılaştırma yapacak. Yarın, 3'ncü çeyrek büyüme verisi gelecek. Çarşamba, Cari denge rakamları gelecek. Dış Veriler İyi, Algı da İyi Oldu! Geçen hafta ABD verileri iyi gelmesine rağmen, piyasa algısı da... Devamı »

  • 06.12.2013
    08:56

    Bu Stres Hemen Bitmez! Saat 15:30'da ABD tarım dışı istihdam verisi açıklanacak. 180.000 kişilik bir istihdam bekleniyor. Beklentinin altında rakam gelirse, alım tepkisi görürüz. Ama eğer beklentinin çok üstünde bir veri gelirse ne olacaktır? BIST kaça kadar düşecektir? Ya da düşecek midir? Di... Devamı »

  • 04.12.2013
    09:16

    FED Korkusu Bacayı Sardı! Bu hafta 2-4 ve 6 Aralık tarihlerinde dış kaynaklı önemli veriler bekliyorduk. 2 Aralık'ta gelen imalat verileri hem Avrupa, hem de ABD için iyi gelince FED korkusu iyice arttı. Cuma günü gelecek ABD tarım dışı istihdam verileri de iyi gelirse FED tahvil alımını az... Devamı »