Yeni Site Bilgilendirmesi!

21.03.2024 16:40
  •  A 

Değerli Üyeler,
              Bildiğiniz gibi siteyi gücelleme, özellikle yeni paylaşımları mobil telefonlarınızdan da anında alabilmeniz için yeni site çalışmalarımız sürüyordu.  14:30 sonrası bu konuda toplantım vardı. Yapılanları konuştuk. Hemen hemen mobil, web üye ve yönetim paneli bitmiş diyebilirim.

Üzerinde konuştuğumuz bazı değişiklikleri yapıp, pazartesi günü için yeniden durum değerlendirmesi yapacağız. Tamam dediğimiz anda sizlerden bir test grubuna açıp, canlı şekilde paylaşımlarla da birkaç gün birlikte test edecek ve son haline sizlerle birlikte karar vereceğiz. Ondan sonra da kısmetse çok yakında yeni siteye geçişi tamamlamış olacağız. 

Mobil uygulaması da gayet güzel olmuş bana göre. Daha az kapsamda ama asıl baktığınız bölümler mobilde yer alıyor. Tabloların tasarımları mobile göre revize edilerek yapıldı. Umarım sizler de beğenirsiniz. Zaten web tasarımı ile çok fazla oynamalarını istemedim. Alışkanlıklarınızı birden değiştirmek istemiyorum. Hemen hemen aynı, sadece ana sayfada biraz değişiklik var. Neyse, sonuçta sizlerle test ederken son halini belirleyeceğimiz için kendiniz görünce karar verirsiniz. 

Ama bu işler dendiği gibi tam tarihinde bitmediği, isteklere göre iş uzayabildiği için, arkadaşlar ay bitmeden geçmiş oluruz dese de, ben yine de en geç Nisan ayı başlarında geçiş tamamlanır diye düşünüyorum.


    Saygılarımla
    Aydın Eroğlu
     Stratejist
   Finans Yazarı
www.borsaanalizci.com
Twitter: @aydineroglu_


  • 21.03.2024
    14:01

    TCMB Para Politikası Kurulu'nun (PPK) faiz oranlarına ilişkin açıklaması asağıda bulunuyor: Toplantıya Katılan Kurul Üyeleri Yaşar Fatih Karahan (Başkan), Osman Cevdet Akçay, Elif Haykır Hobikoğlu, Hatice Karahan, Fatma Özkul. Para Politikası Kurulu (Kurul), p... Devamı »

  • 19.03.2024
    09:41

    Romanya NATO Üssü Yapacak! İnternette haber birçok yerde yer almış. Hatta Türkiye'den çimento, demirçelik-bakır talebinde bulunduğu da yer almış. Ama resmi bir açıklama aradım göremedim. Hatta tv.kanallarında da duymadım. Bu nedenle... Devamı »

  • 18.03.2024
    09:38

    1.Dünya Savaşı sırasında 18 Mart 1915 tarihinde Osmanlı İmparatorluğu'nun düşman savaş gemilerini püskürtmesi ile sonuçlanan Çanakkale Deniz Zaferini kutluyorum. Aynı zamanda Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün de 19.Tümen komutanı olarak karada yaş... Devamı »

  • 15.03.2024
    15:34

    Merkezi yönetim bütçe dengesi Şubat ayında -153.8 milyar tl - Hazine ve Maliye Bakanlığı Merkezi yönetim bütçe faiz dışı dengesi Şubat ayında -98.9 milyar tl Şubat ayında Merkezi yönetim bütçe giderleri 689.9 milyar ... Devamı »

  • 11.03.2024
    11:42

    Türkiye'de işsizlik oranı, ocakta bir önceki aya göre 0,2 puan artarak yüzde 9,1 oldu. İşsizlik oranı erkeklerde yüzde 7,7 iken kadınlarda yüzde 11,7 olarak tahmin edildi.TÜİK Devamı »