HUP Bilgilendirme!

25.01.2022 13:03
  •  A 

Değerli Üyelerimiz, 

HUP, yani Hızlı Uyarı Penceresi özelliği, pc'lerde normal olarak çalışıyor. Sizlerden ricam bilgisayardan bağlananlarınız HUP ile ilgili geri dönüş yapabilir mi? Sorunsuz kullanabiliyor musunuz?

Yapılması gereken site açıldıktan sonra HUP penceresini açacaksınız. HUP penceresinin altında yer alan iki kutucuk da işaretli olacak. Aynı zamanda cihazınızın güç ve veri tasarrufu özelliğinin de kapalı olması lazım.

Bu şartları sağladıktan sonra, ekranınızda başka işlerinizle uğraşırken, ben sitede bir paylaşım yaptığım zaman, ekran sayfasının sağ altında HUP bildirim penceresi görsel ve sesli olarak açılacak. Benim sitede paylaşım yaptığım bilgisi görünecek. Bildirimin üstünü tıkladığınız zaman içeriği açılacaktır.

Eğer HUP özelliğini bilgisayarlarınızda hala aktif kullanamıyorsanız, uzaktan erişim ile (anydesc) arkadaşlarımız bilgisayarınıza bağlanıp, yardımcı olabilirler. 

Android Telefonlarda HUP Kullanımı!
              İlgili aplikasyon tamamlandı. Şu an google play storeda test ediliyor. 48 saat içinde sorun yoksa onayı verilecek ve aktif olacak. Aynı şekilde eş zamanlı olarak ios'lar için de test tamamlanıp aktif olmasını bekliyoruz. 

Son durum hakkında sizleri bilgilendirmek istedim.

Ben bilgisayarımda HUP özelliğini eskiden olduğu gibi aktif olarak uzun süredir sorunsuz kullanıyorum. Sizlerde de veri-enerji tasarrufu kapalı ise sorunsuz kullanılıyor olması lazım.

NOT: Bu özelliğin bildirimlerini test etmeniz için sitede yeni bir paylaşım yapılması gerekiyor. Behsettiğimiz sadece HUP penceresi değil, ekranın sağ altına açılması gereken küçük bildirim penceresidir. Yoksa HUP penceresi zaten herkeste görünüyordur. Ama sesli ve görsel bildirim penceresinin aktif olması önemli. 


    Saygılarımla
    Aydın Eroğlu
     Stratejist
   Finans Yazarı
www.borsaanalizci.com
Twitter: @aydineroglu_


  • 20.01.2022
    15:20

    PPK toplantısında haftalık %14 olan Politika Faizleri sabit bırakıldı. Devamı »

  • 16.01.2022
    16:03

    18:30 gibi Kuşadası Körfezinde olta ile balığa çıkıyorum. Balık durumuna göre gece geç saate kadar balıkta olacağım. Bu nedenle şimdiden teknikleri paylaşmaya başladım. Zamanım tüm hisselere bakacak kadar yok. Yetişirsem, seans öncesi devam ederim. Önceki g&uum... Devamı »

  • 13.01.2022
    10:01

    Sanayi Üretimi Kasım Ayında Yıllık % 11.4 Arttı!(Önceki; % 8.5) TÜİK Sanayinin alt sektörleri (2015=100 referans yıllı) incelendiğinde, 2021 yılı Kasım ayında madencilik ve taşocakçılığı sektörü endeksi bir önceki yılın aynı ayına göre %7,5, imalat ... Devamı »

  • 11.01.2022
    20:16

    Cari işlemler hesabı, kasım ayında 2 milyar 681 milyon dolar açık verdi. Ocak-Kasım döneminde 10 milyar 816 milyon dolar açık oluşurken, 12 aylık cari işlemler açığı 14 milyar 256 milyon dolar oldu. Devamı »

  • 10.01.2022
    10:00

    MEVSİM ETKİSİNDEN ARINDIRILMIŞ İŞSİZLİK ORANI KASIM AYINDA: 11.2% (ÖNCEKİ: 11.2 %) - TÜİK TÜİK'in konuya ilişkin haber bulteni asağıda bulunuyor: Hanehalkı İşgücü Araştırması'nda 2021 Ocak ayından itibaren, Avrupa Birliği (AB) ülkeleri ile eş zamanlı ol... Devamı »