HUP Son Durum?

29.01.2021 09:43
  •  A 

Değerli Üyeler,

Lütfen akşamları siteden çıkış yaparak siteyi kapatın. Güne başlarken yeniden giriş yapıp, sonrasında HUP'u yeniden aktif ediniz. Bazı üyelerde siteden düştükleri için de HUP bildirimi alamama sorunu yaşanabilir.

Son olarak, bugün yaptığım paylaşımlarımı, telefonları android olan üyelerimizden almamış olanlar var mı? Bu konunun tedbirlere rağmen sürdüğü yönünde gelen az sayıda mesaj görüyorum. Son durumu sizlerden öğrenmek istedim. 

Site güncellemesi bitince sorun tamamen bitecektir. Ama henüz tamamlayamadık. Bu arada laptop ve bilgisayarlarından giriş yapanlarda HUP sorunu yaşanmıyor.


    Saygılarımla
    Aydın Eroğlu
     Stratejist
   Finans Yazarı
www.borsaanalizci.com
Twitter: @_Stratejist_


  • 27.01.2021
    23:53

    Şimdiden bilgi vereyim, muhtemelen bu düşüş konuşulacaktır. Yazılarımda yazdıklarımı sözlerimden duymak isteyenleriniz olursa diye bilginize sunarım. İyi geceler. Devamı »

  • 21.01.2021
    14:34

    Kendimi bildim bileli en sevdiğim ritüellerimden birisi sabah, öğlen ve akşam bir Türk kahvesi içmektir. Şimdilerde bu sayıyı ikiye düşürdüm. Öyle ki, yedek subay askerlik yaparken, tatbikatta bile yanımda iki kişilik fincan takımım vardı. Arazide, dağda bil... Devamı »

  • 21.01.2021
    14:02

    PPK Haftalık Politika Faizlerini % 17'de sabit bıraktı. Devamı »

  • 19.01.2021
    20:45

    Sitede yer alan tablolarda hisse, tarih aralığı, açık öngörüler gibi farklı filtre özellikleri var. Misal eski tarihlerden gelen ama beklentisi halen süren çok düşük fiyatlı açık öngörülerimiz olabilir. Ama çok alt sayfala... Devamı »

  • 14.01.2021
    10:42

    Mevcut teknikler nedeniyle ciddi tedirginlik yaşıyorum. Tüm hisse tekniklerini taradığımda çok az sayıda yukarı devam edecek teknikler görüyorum. Onlar için risk almak doğru mu bilemiyorum. Yani her an olası kar satışları ile yine karşılaşma riskimiz yüksek. Ama... Devamı »