Gapli Açılışa Hazır Olun!

14.08.2018 09:30
  •  A 

Kurlarda çok sert düşüş yaşanıyor. Düşüş % 5 civarlarına gelmiş durumda. Vadeli İşlemlerde şu an için 2.500 puanlık bir yükseliş yaşanıyor. Bu görüntü seans başına kadar korunacak olursa, dün yaşanan sert düşüşlerin de etkisi ile bir çok hissede gapli yüksek açılışlar görebiliriz. 

Teknik olarak gapli yükselişler her zaman beni sonrası için rahatsız etmiştir. Umarım böyle bir açılış yapıp, sonra aynı hızla gaplerin kapandığını da görmeyiz.

Rahip Brunson'un serbest kalacağı spekülasyonları nedeniyle bu tablo yaşanıyor. Aksi bir açıklama tablonun aynı hızla bozulmasına da neden olabilir. Bu ortamda açılış öncesi bir öngörü yapmayı çok sağlıklı bulmuyorum. Belki çok önemli fırsatlar kaçabilir ama olumsuz gelişmelerin riskini düşünerek, ben izlemede kalacağım. Sizler nasılsa açık öngörülerden beklentim olan hisseleri görüyorsunuz. Cesur olanlarınız alım kararlarınızı bu beklentilere göre uygulamaya sokabilirsiniz.

    Saygılarımla
    Aydın Eroğlu
     Stratejist
   Finans Yazarı
www.borsaanalizci.com
Twitter: @_Stratejist_


  • 13.08.2018
    08:14

    Dün gece Asya piyasalarında ve Londra üzerinden yüksek döviz kuru işlemlerimizin olduğu görülünce, gece Bakan Albayrak, her türlü tedbirin alınacağı açıklamasını yapmıştı. Az önce TCMB döviz ve TL ile ilgili bir dizi tedbiri açıkla... Devamı »

  • 10.08.2018
    16:49

    Başkan Erdoğan bügün bir açılışta yaptığı konuşmasında bize diz çöktüremezler der demez, hareketlenen Dolar sonrasında, BİST satış tepkisi vermeye başladı. Üstüne ABD başkanı Trump, twitterdan Türkiye'ye çelik ve aliminyumda vergileri ikiye... Devamı »

  • 10.08.2018
    10:08

    Cari Açık Haziran'da -2.97 Milyar Dolar! (Beklenti; -3.23 Milyar Dolar) Devamı »

  • 07.08.2018
    17:38

    NTV haberine göre Türk heyeti ABD'ye yola çıktı. Heyette Adalet, Dışişleri ve Maliye Bakanlığı yetkilileri bulunuyor. İlk toplantı yarın yapılacak haberi geçti! Devamı »

  • 07.08.2018
    11:38

    Dışişleri Bakanlığı ABD ile ön mutabakatı ve ziyareti teyitlemedi. Bu konuda bir belirsizlik var! Devamı »