Hepinizden Allah Razı Olsun!

02.04.2017 23:05
  •  A 

Sevgili Dostlar,
           Annem ve babam iki ağabeyim ile birlikte Didim\'de yaşıyorlar. 27 Mart Pazartesi gecesi babam rahatsızlanmış. Kısa ve sık nefes alıyormuş. Annem yan evdeki ağbime haber vermiş. Ağbim babam rahatsızlandı diye beni aradı. Ambulans beklerken babam üstünü giymiş, ambulansa giderken \'\'Hakkını helal et hanım\'\' diyerek annem ile helalleşmiş. Ambulansa binmiş ama nefes sorunu iyice artmış. Hastane yolunda abimi yeniden aradığımda, kalbi durduğu için şok müdahelesi yaptıklarını ve biraz sonra da kaybettiğimizi söyledi.

Ben dört kardeşin en küçüğüyüm. 51 yaşındayım. Babam 84 yaşındaydı. Bu yaşa kadar önemli bir rahatsızlığı olmadığı için, sürpriz bir kayıp oldu. Ama doğum varsa, ölümü kabullenmek zorundayız. Bir hafta evvel yanlarındaydım. Bir ay evvel annem ile birlikte İzmir\'e bize getirmiştik. Bir hafta bizimle kalıp döndüler. Dönüşte Şirince\'yi gezmiştik. Son dönem kilo nedeniyle göbek yapmıştı. O onu sıkıştırıyordu. Ama ne desek bizi dinlemiyordu. Doktor kontrolleri de yapılmıştı. Yani kilo göbeği dışında başka bir rahatsızlığı yoktu. Her karşılaşmamızda hemen bir birimize elense çeker güreş tutuşacak gibi yapardık. 

Kısacası çok sağlıklı bir görüntüsü vardı. Ama hepimizde olacağı gibi vade geldiğinde ölümün bir bahanesi oluyor. Allah babam ve sizlerin de tüm kayıplarımız için rahmet eylesin. Mekanları cennet olsun. Gönlünden geçen bir fatiha okursa Allah razı olsun.

Artık her gördüğümde ve ayrılırken öperken aniden gıdığından da öptüğüm, \'\'alın bunu başımdan\'\' diye gülen babam yok. Ama ben ve çocuklarım babamı çok güzel anılarla yaşadık. Aklımızda da böyle kalacak. Mekanı cennet,ruhu şad olsun.

Baş sağlığı mesajı yazan, arayan, mail atan sizlere çok teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. 

NOT: Tüm üyeliklerin bitiş tarihleri bir hafta uzatılacaktır. 
 

    Saygılarımla

    Aydın Eroğlu
     Stratejist
   Finans Yazarı
www.borsaanalizci.com
Twitter: @_Stratejist_


  • 30.03.2017
    08:49

    28.03.2017 tarihinde sevgili babam hakkın rahmetine kavuşmuştur.Bu nedenle bu hafta sonuna kadar aranızda olamayacağım.   Devamı »

  • 28.03.2017
    12:22

    Sayın Borsa Analizci Üyeleri; Aydın EROĞLU'nun babası vefat etmiştir. Bu sebeple 3 (üç) gün boyunca sitede yazı yazamayacaktır. Bilginize   Devamı »

  • 17.03.2017
    13:34

    Netas'ın 1 yıllık kamu ihale yasağı iptal edildi.   Devamı »

  • 16.03.2017
    13:01

    PPK, politika faizlerini değiştirmeyerek % 8 olarak bıraktı. Geç likidite penceresi borç verme faiz oranını % 11.75 olarak belirledi.(Önceki; % 11) Devamı »

  • 15.03.2017
    20:22

    FED 25 baz puanlık faiz artışı yaptı. Böylece fonlama faizi % 0,75 - % 1 aralığına yükselmiş oldu. 2017 içinde 2 kez daha faiz artışı yapılabileceği tahmininde bulundu. Yıl içinde sadece 2 kez daha faiz artışı olabileceği tahmini nedeniyle gelişmekte olan ülke paraları yükseliş tepkileri veriyor. TL... Devamı »