HUP Mesaj Saati Uyarısı!

13.11.2015 08:15
  •  A 

Günaydın Arkadaşlar.
           Sitede benim kulandığım yönetici paneli saati ile sizlerin gördüğünüz ve kullandığınız sitenin saati arasında yaklaşık 4 dk.\'lık bir fark vardır. Bu nedenle siteye yaptığım girişlerin saat detayını 4 dk civarı geç görüyor gibi oluyorsunuz. Ama aslında yollanan verileri gecikme olmadan eş zamanlı olarak görüyorsunuz. Sadece yolladığım veriler, benim yönetici panelimdeki saat ile siteye düşüyor. Sorunu arkadaşlar düzeltmeye çalışıyorlar ama tekrarlıyor. En kısa zamanda düzeltmeye çalışıyoruz. Bu süre içerisinde gördüğünüz veri saat detayları ile site saati arasındaki farkın bir gecikme olmadığını biliniz. 

Sitede güvenlik açısından sınırlı bir hareketsiz durma süresi vardır. Sanırım 20-25 dk. olacaktı. Bu süre içerisinde hiç tıklama yapmayanlar siteden düşebilir. O nedenle HUP uyarılarını da göremezsiniz. Lütfen ara ara sayfa güncellemeleri yapınız.

Bu arada yeni üyelerimiz içinde Hızlı Uyarı Penceresi(HUP) özelliğini kullanmayı bilmeyenler olduğunu görüyorum. Lütfen tüm üyelerimizin ''Siteyi Tanıyalım'' kısmını dikkatlice okumasını tavsiye ediyorum. Üye bilgileri içinde göreceğiniz HUP özelliğini açık tutarsanız, siteye yapılan veri girişlerinde ekranınızda sesli ve göresel bir HUP uyarısı çıkar ve sizi yeni bilgi girişi konusunda uyarır.

NOT:Bir süredir internet explorer aracılığı ile siteye giriş yapan bazı üyelerimizde erişim sorunu yaşandığını duyuyoruz. Lütfen bu durumda bir başka (Yandex, mozilla firefox, vs gibi) arama motoru ile giriş yapınız.
 

    Saygılarımla


    Aydın Eroğlu
     Stratejist
   Finans Yazarı
www.borsaanalizci.com
Twitter: @_Stratejist_