HUP Penceresini Açık Tutunuz!

26.03.2014 09:39
  •  A 

     Sitemizin üyeleri devamlı arttığı için bilgi vermek istiyorum.
     Yeni üyelerimiz lütfen \'\'Neden Borsaanalizci?\'\' başlığı altındaki \'\'Sitenin İşlevi ve Kullanım Özellikleri\'\' bilgilendirmesini okuyunuz. Sitemize yeni bir veri girişi yapıldığı zaman bu veriden gecikmeden haberdar olmanızı sağlayacak HUP(Hızlı Uyarı Penceresi) sizler için büyük takip kolaylığı sağlayacaktır. 

      Siteye giriş yaptığınız zaman üye bilgileri içinde kırmızı renkli Hızlı Uyarı Penceresi başlığını göreceksiniz. Bu başlığı tıkladığınızda bir pencere açılır. Bu pencereyi ekranınızın altına atın. Eğer yeni bir veri girişi yapılırsa VIOP\'ta yaptığım yeni öngörü gibi, ya da destek-direnç bilgileri gibi, HUP tarafından sesli ve görsel uyarılacaksınız. Gördüğünüz uyarı başlığını tıkladığınız zaman yapılan yeni veri girşinin detayı karşınıza gelecektir.
 

    Aydın Eroğlu
     Stratejist
www.borsaanalizci.com


  • 21.03.2014
    10:44

    Dün krdmr hakkında bir soru cevaplamıştım. Sonrasında bilgilerimi güncellemek istedim. Sizlerle paylaşıyorum. Son günlerin en dikkat çeken hisselerinden birisi olduğu için, içerik bilgiler bazı konularda sizleri aydınlatabilir. *Krdmr zamanında biliyorsunuz 1 TL'ye işçilere devredilmişti. Bu ... Devamı »

  • 20.03.2014
    12:19

    Fiyat/Kazanç Oranı hisse seçerken referans olarak kullanılabilecek değerlerden biridir. İlk gözüme çarpanları düşük f/k'den yükseğe doğru sıralıyorum. Hisse Kodu Fiyat Kazanç Oranı (F/K) Yazıc 2,3 Algyo 2,44 Devamı »

  • 18.03.2014
    14:04

    TCMB Para Piyasası Kurulu enflasyon görünümünde belirgin iyileşme sağlanana kadar para politikasındaki sıkı duruş sürecektir açıklaması yaptı.   Aydın Eroğlu Stratejist www.borsaanalizci.com Devamı »

  • 18.03.2014
    10:12

    ''Şu anda mağlubiyeti tüm damarlarımda hissetmekteyim. Çok üzgünüm!..Oldukça mutluydum, umutluydum. Daha düne kadar Çanakkale bizimdir diyordum! Çünkü bu savaşı kazanmak için; askeri, parayı, cephaneyi, her şeyi hesaplamıştım. Hepsinde çok üstündük. Mutlaka yenecektik. Yalnız bir şeyi hesaba katmamı... Devamı »

  • 17.03.2014
    14:51

    Değerli arkadaşlar, Sitemizin sayfalarının sol tarafında ve teknik analiz tablosunun üzerinde Inforce Finansal Çözümler ve Eğitim Şirketi tarafından düzenlenen, Dokuz Eylül Üniversitesi'nde eğitimi verilecek, BIST destekli ''Sermaye Piyasaları ve Borsa Uzmanlığı Sertifika Programı'' reklamı g... Devamı »