Değerli Üyeler,
Yaklaşık iki yıldır ücretsiz sürdürdüğüm site faaliyetlerini, ücretliye çevirmek için sizlerin ısrarı ile sanal banka posu yüklensin ve taksit olabilsin diye beklemeye devam ediyoruz.
Bugün de, banka talebimizi en başta marka kodunu girmeden onaya sunmuş diye , bu eksiği de girip onaya yeniden sunmuşlar. Yani inanın bu iş ile bugün en az beş kez banka, iki kez de İstanbul Gn.Müdlük ile görüştüm. İşin aslına bakarsanız bu talebiniz çok ciddi zaman kaybıma neden oluyor. Sizleri madur etmemek için, kendimi madur etmeye devam ediyorum :)
Aynı zamanda da benden böyle bir ortamda çok daha fazla fayda görebilecek iken, zamanımı bu işe harcadığım için, motivasyonumu da bozuyorum. Bu konu ile ilgili yaptığım konuşmalar ve gecikme nedeniyle, ciddi gerginim. Basit bir iş bu kadar uzar mıymış, eevet uzarmış diye görüyorum. İnanın posu ve taksiti isteyenler bile bu gecikmeden faydadan çok zarar görüyorlar.
Ama artık bir kere sanal pos koyacağız dediğimiz için, bu uygulama başlamadan ücretli üyelik süreci başlamayacak. Tüm parasını önceden yatırmış olan üyelerimizden de özür diliyorum. Onların da ücretli üyelik başlangıçları sanal pos ne zaman yüklenirse, o gün başlayacak şekilde devreye alınacak.
Global\'de gold üyelerimize sunulan avantajlardan yararlanmak için hesap açmak isteyen ama sanal pos yüklenmediği için üyelik bedelini yatırmamış olan üyelerimizin bu avantajlardan yararlanma imkanları gold üyelik bedellerini yatıracakları ana kadar yok. Üyelik bedelini yatırmış olup da, Global\'de hesap açmış olan borsaanalizci gold üyelerimiz kendilerine sunulan avantajları kullanmaya başlamışlardır.
Tüm üyelerimiz için pos yüklenene dek uygulamada olan geçici gold üyelik tarihi sistemde 10 Nisan olarak değiştirilmiştir. Ama eğer pos daha erken yüklenirse, o tarihe öne alınacaktır.