Soru - Cevap (Sise)

  •  A 
SA*** KU*** SA*** 06.08.2023 15:49
Konu / Hisse Kodu: Sise
Aydın bey merhabalar nasılsınız,
Endeksin yükselişinde çekinerek öngörü vermenize rağmen DD tablosu sayesinde güzel kazançlar sağladık emekleriniz için teşekkürler.
Sıse bilançosu nasıl sizce değerlendirme imkanınız oldumu? Birde ızmdc hakkında düşüncelerinizi bizimle paylaşabilirmisiniz kapasite artışı ve izenrj halka arzını nasıl etkiler dersiniz? Tekrar teşekkür ediyorum iyiki varsınız.
Cevap 06.08.2023 17:56

Anlaşılan o ki, bırakılmayan endeks nedeniyle öngörüleri yapmak zorunda kalacağım sanırım. Ama DD tablosu da candır yani bu durumlarda biliyorsunuz:). Bu tabloyu kullanıp, kâr edenlere ayrıca teşekkür ediyorum. Çünkü böylece karar vareme ve seviye takibini yapmayı üstlenmiş oluyorsunuz. Bu herkesin geliştirmesi gereken bir özellik olmalı. Kazancınız bol olsun.

Diğer bilançolardan uygun gördüklerimi gördükçe paylaşmaya devam edeceğim. İncelerim. Uygunsa paylaşırım onları da. Sanırım ızmdc henüz açıklanmamış. Sise de açıklanmış ama bilanço detayları matrikse düşmemiş. Sadece 8 Milyar üstü bri altı aylık kar gördüm. Bu hali ile iskonto içermediğini düşünüyorum.

https://borsaanalizci.com/gunluk-beklenti/6355-takibimdeki-iyi-bilancolu-hisseler nisan ayında çok sayıda iyi hisse olması nedeniyle linkini verdiğim yazımda izmdc'ye de yer vermiştim. Site sayfasının üzerindeki arama satırına hissenin kodunu yazınca, ilgili soru, cevap ve paylaşımlar listeleniyor biliyorsunuz. Bu şekilde de kontoreller yapabilirsiniz. Henüz bilançosu yok. Gelince bakıp, uygunsa paylaşırım.

Halka arzlar iki yıldır çok farklı biliyorsunuz. Genelde hepsi çok yüksek bir talep görüyor ve arz sonrası ciddi kazançlar oluşuyor.

İyi ki sizler de varsınız.


    Saygılarımla
    Aydın Eroğlu
     Stratejist
   Finans Yazarı
www.borsaanalizci.com
Twitter: @aydineroglu_