Soru - Cevap (VESTL)

  •  A 
SI*** AL*** 01.10.2020 10:12
Konu / Hisse Kodu: VESTL
Merhaba Aydın Bey, vestel dün alçalan kamayı (ya da düşen trendi) kırdı. Kırdığı anda belirttiğiniz 17.04 TL direnci üzerinde aldım. Dediğinizi yapmadığımda NATEN, KONFURT gibi kağıtların arkasından bakıyorum :) Emeğinize sağlık.
Cevap 01.10.2020 10:40

:)) günaydın.

Aslında inanın Destek-Direnç Tablosunun nasıl okunacağı iyi anlaşıldığı zaman, benden al/sat öngörüsü beklemeye bile gerek yok. Siteyi Tanı kısmındaki açıklamalar herkes tarafından çok dikkatli okunmalı bence. 

Ama tablo sadece dirençlerin kırılması halinde ne yapılmalı diye okunmamalı. Aynı şekilde destekler kırılırsa da ne yapılacağı şeklinde okunmalı. İki yönlü teknikler geçerli biliyorsunuz.

Heleki çok büyük oranlar değil de, %2-3 lük gün içi getiriler yeter denirse, destek-direnç tablosundaki hisselerde direnç kıranların çoğunda bu getiriler yakalanabiliyor. Ama alındığı gibi satışa yazılması çok önemli bir detay.

Kazancınız bol olsun.


    Saygılarımla
    Aydın Eroğlu
     Stratejist
   Finans Yazarı
www.borsaanalizci.com
Twitter: @_Stratejist_