İletişim

  •  A 
MU*** DE*** 03.04.2024 14:23
Aydın bey merhaba;
Fenerbahçe taraftarı değilim. Ancak tv den biraz takip ettim. Sizin ve diğer üyelerin zamanına ve emeğine yazık. Ali koç ligden çekileceği felan yok hepsi göz boyama. Galatasaray taraftarı da değilim GS yöneticilerine saygı duymam ve beğenmem seçim öncesi GS başkanının iktidar yalakalığı yapması Erden Timur hakkında iyi düşüncelerim yok ama yine de çıkıp bir başka takım yöneticisini tehdit etmek yakışmadı Ali beye.
Cevap 03.04.2024 15:00

Hepisne katılıyorum. Ben bu tehdit dilini nasıl ki siyasilerde beğenmediğimi yıllardır hep tepki gösterip, yazarak belirtiyorsam, futbol için de geçerli bu görüşüm. Zaten çekilme dene tepki basit bir iş değil. O futbolcuları elinde nasıl tutarsın, şu an transfer tekliflerindeki o yüksek tutarlar, çekildim dediğinde sana yine gelir mi. Nasılsa çekildiler satmak zorundalar diye daha düşük bedellere iner teklifler hemen. Borsada halka açıksın, çekilme kararı çağrı maliyeti gerektirir.

Tamam bana yapılanlar adil değil, kurşunlanan otobüsümün faaili bulunsun, gönderilmediğim turnuvalara gitmemekten doğan kayıplarım tazmin edilsin davalarını aç, bunlar olmuyor diye de, çekileceğim diyorsan o zaman önceden bunun müeyyidelerini önceden bilmen gerekir. Toplarsın takıma gönül vermiş iş adamların, birkaç yılın maddi ihtiyaçları için para havuzu oluşturur, içine 300-500 Milyon Euro koyar bu tepkini öyle yaparsın. Fedarasyon ve siyasi erk, bu haksızlıkları gidermezse de çekildim dersin. Biz hepsi için yetkiyi verdik. Ama ne olursa olsun kişileri hedef göstermek, tehdit etmek doğru değil.


    Saygılarımla
    Aydın Eroğlu
     Stratejist
   Finans Yazarı
www.borsaanalizci.com
Twitter: @aydineroglu_