İletişim

  •  A 
AŞ*** SA*** 13.09.2023 11:20
Şişe

Uzun vade yatırım hisseleri bölümünü ilmik ilmik işlediniz. Gerçekten tebrik ediyorum helal olsun. Sayenizde yatırımcı olmayı sabırlı olmayı para kazanmayı öğreniyorum.
Cevap 13.09.2023 11:28

Rica ederim. Kazancınız bol olsun.

İnanın ki, bizim gibi ülkelerde borsa yatırımcılığı çok ama çok zor bir iş. Doğru analizler yapamaz, piyasa algılarına göre yön bulmaya çalışırsanız savrulur durursunuz. Ben 30 yıllık tecrübemde bu yaşanan örnekleri artık o kadar çok yaşadım ki, bakış açımı bu tecrübeler geliştirdi. Elimden geldiğince sizlere doğru bakış açılarını aktarmaya çalışıyorum. 

Ama benim açımdan çok stresli bir göre olduğunu tüm üyelerimiz bilsin. O nedenle kimse bana kendi görüşlerini empoze etmeden, başka yerlerde duyduklarını yazmadan benim yazıp, söyleyeceklerime odaklansın ki, objektif kalmayı başarabileyim. Yoksa benim de bu kadar piyasa organizatörü içinde objektif kalmayı başarmam çok zor oluyor.

Umarım şu ana kadar sağladığımız bu başarıyı, günün birinde yeter artık yaşlandım emekli oluyorum diyene kadar sürdürürüm. Hemen korkmayın, daha çok genç sayılırım. Eşim bile ben emekli olayım ama sen çalışmaya devam et ki, bize yol göster diyor. Anlaşılan bana emeklilik hiç yok:))

Güzel sözleriniz için çok teşekkürler.


    Saygılarımla
    Aydın Eroğlu
     Stratejist
   Finans Yazarı
www.borsaanalizci.com
Twitter: @aydineroglu_