İletişim

  •  A 
SE*** ŞA*** 24.02.2023 17:04
Genelde zaman sizin haklı olduğunuzu gösteriyor. Kısa al satların istatistiği zaten var. Ben uzun vadeli önerileriniz de sadece netas’da yanıldığınızı gördüm. Onun dışından bir çok uzun vadeli başarılarınıza şahidim. Hatta sizin hedeflerinizin çok temkinli olduğuna defalarca şahit oldum. Bir çok öneriniz hedeflerin çok çok üzerine gitti. Vallahi iyiki varsınız. En ufak bir abartı yapmadığıma inanıyorum. Haddim olmayarak sadece biraz tecrübe edip ve belki de başlangıç döneminde
Cevap 24.02.2023 17:38

Netas da, dedikleri hiç bir şeyi yapmadılar. Dedikleri hiç bir şey bilançoya yansımadı. Develet bile dediği yerlilik payı şartlarına uymadı. Bizi, daha doğrusu beni yanıltan o oldu. Ama o şirket teknolojisi nedeniyle gün geldiğinde çok ciddi yerlere gidecek inancım sürüyor. Kim kimi dökemedi bunu anlayamadım!

Ama nihayetinde ben de sizler gibi bir insanım. Yanılabilirim. Böyle bir hakkım da olmalı zaten:) Ama doğruluk payım yüksek olunca, yanlışa yakalanınca maalesef etkisi de çok oluyor. Umarım bu yanılgılar çok az olur.

Ücret konusunu ben de sizlerden yazılanlardan öğreniyorum. Peşin 10-15 Bin, aylık şekilde 15-20 Bin TL ve hatta daha yüksek paralar isteyen gruplar oluşmuş ki, bu zaten yasak aynı zamanda. Yani o gruplar yasak. Ben makul olanı istemeye özen gösteriyorum. Siteyi bana ücretli yaptıran da sizler oldunuz zaten biliyorsunuz.


    Saygılarımla
    Aydın Eroğlu
     Stratejist
   Finans Yazarı
www.borsaanalizci.com
Twitter: @aydineroglu_