Salı Günü Aranızda Olmayacağım!

11.03.2024 22:05
  •  A 

Bir süredir rahatsız olan halam vefat etmiş. Yarın(12 Mart Salı) Didim'de öğle namazı sonrası cenazesine katılmak için sabahtan Didim'e yola çıkacağım. Dönüşüm ancak akşamı bulur. Bu nedenle yarın aranızda olamayacağım. Şimdiden teknikleri paylaşmaya başlıyorum.

Allah halam ve herkesin kayıplarına rahmet eylesin. Geride kalanlara da sağlıklı ömürler versin.

Bu arada gördüğüm tekniklerde yine teknik satış riskleri çoğunlukta. BIST pazartesiye gayet iyi bir başlangıç yaptı ama yine 9400 direncini görmeden özellikle yine bir kurumdan gelen satışlarla günü eksi kapattı. Eğer aynı kurum salı günü sattıklarını fazlası ile geri almaya kalkarsa bu görünümler düzelir. Yoksa yine satıcılı bir gün olabilir. Olası teknikleri DD Tablomuzda bulabilirsiniz. Umarım alışlarla başlanan ve artı kapanan güzel bir gün olur.

Salı günü için de hepinize bol kazanç dilerim.


    Saygılarımla
    Aydın Eroğlu
     Stratejist
   Finans Yazarı
www.borsaanalizci.com
Twitter: @aydineroglu_


  • 11.03.2024
    08:21

    Cuma akşamı Türkiye raporunu açıklayan kredi derecelendirme kurumu Fitch, yıllar sonra Türkiye için güzel bir sürecin ilk adımını yeniden atmış oldu! Evet 12 yıl sonra Türkiye için bir not arttırımı geldi. Fitch Türkiye'nin kredi notunu B2'd... Devamı »

  • 08.03.2024
    09:19

    Yazıma anneanne, babaanne, anne, eş, kız, kardeş, arkadaş, emekçi, doktor, öğretmen, sanatçı, hizmetli, çalışan çalışmayan tüm kadınlarımızın Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutlayarak başlamak istiyorum. Hasat Zamanı! ... Devamı »

  • 07.03.2024
    09:08

    Peki neden düzeltme gözünüzü korkutmasın? Çünkü siz uysanız da, uymasanız da yükseliş esnasında bu düzeltmenin olması gerektiğini ve olursa endeks için daha sağlıklı olacağını yazıyordum. Pazartesi gününe ait beklenti yazımda da bi... Devamı »

  • 06.03.2024
    09:44

    BIST'de yaşanan düzeltme sürüyor. Özellikle ana hisselerde sanki fon satışları var. Fonun biri ya da bazı fonlar fonda portföy değişimine gidiyorlar gibi. Bu nedenle dün de gördünüz, bankalarda yaşanan düşüşler dün de, ulaştırma gibi ba... Devamı »

  • 05.03.2024
    15:08

    Ekran Başındayım! Kalktım, iyi bir ter atmışım, duşumu aldım, iki gerçekleşmeyi kapattım, kahvaltımı yaptım ve ekran başına geçtim. Dediğim gibi, kötü bir durumum yok, ne zaman hafif bir ıslansam, direkt saçıma, saçıma diyorum da az olan saç... Devamı »