Detaylı Bir Beklenti Yazım Olmayacaktır.

07.11.2022 09:44
  •  A 

Günaydın Arkadaşlar,

üç günlük gezimizden dün gece 02:00 gibi eve döndük. Maalesef Urfa'da mı, yoksa Antep'te mi yediğim ya da içtiğim bir şey beni perişan etti. Dün 16:00 sonrası İzmir'e varana kadar 10 dk.da bir wc'ye gitmek zorunda kaldım. Midem, karnım kramlar, ağrılar çok fena geçirdim dün öğledne sonra ile gece yatana kadar olan süreyi. Muhtemelen yediğim içtiğimden bir bakteri aldım. Antep'te de bir kaç hap içmiştim. Gece de nöbetçi ezcaneden bir spazm hapı aldım. İçip yattım. 

Şu an spazm ağrılarım yok şükür. Ama beklenti yazımı yetiştirmeye vaktim yok. Az sonra teknikleri paylaşmaya başlayacağım. Kchol, genıl, deva bilançosu gelmiş. Beklentilerden oldukça iyi bilançolar. Olumlu görüyorum. 

Az önce çok yakın bir arkadaşım aradı babası vefat etmiş. İlkindi namazı sonrası defnedilecekmiş. Çocukluğumdan beri çok yakın olduğum Halil Amca'nın mekanı cennet olsun. Allah rağmet eylesin. Bu nedenle ilkindideki cenaze namazına yetişmek için 14:00 sonrası Söke'ye gitmek için ekran başından kalkacağım. Umarım rahatsızlığım beni sıkıntıya sokmaz.

BIST için çok iyi bir cuma seansı olmuş. Bugün de iyi bir hafta açılışı bekliyorum. Teknik olarak 4250-4400 seviyeleri ile yeni TL rekorları görüleceği görüşündeyim. Ama artık bilançolar da bitiyor olduğu için sonrasında bir teknik düzeltme riskini de iyi takip etmek lazım.

Hepinize sağlık ve bol kazançlı bir hafta dilerim.


    Saygılarımla
    Aydın Eroğlu
     Stratejist
   Finans Yazarı
www.borsaanalizci.com
Twitter: @aydineroglu_


  • 03.11.2022
    09:04

    Bilançolar iyice hızlanmış durumda. Düşenler, bir kerelik ekstra yüksek gelenler, beklentilerin çok üstünde yüksek gelenler hertürlüsü var. Öyle bir dönemdeyiz ki, şirketlerle birebir görüşmeden gelecek rakamları ve sonrasını ... Devamı »

  • 01.11.2022
    09:44

    Bilançolar hızlandı. Öncesinde yazdığım gibi, en tedirgin olduğum dönemlerdendir. Beklenti ötesinde iyi ya da kötü karlar bir anda karşınıza çıkabiliyor. Bankaların karları çok iyi geldiği için, BIST'i önümüzedeki günlerde ... Devamı »

  • 31.10.2022
    09:28

    Bu hafta perşambe günü, ekim ayı enflasyon verilerimiz açıklanacak. Aylık %3.6, yıllık %85.6 TÜFE beklentileri var. Ayrıca cuma günü de ABD tarım dışı istihdam verileri açıklanacak. BIST tarafında çok yüksek banka karları açıklanıyor olsa da,... Devamı »

  • 28.10.2022
    09:30

    Yurt dışındaki borsalarda pozitif bir ilgi olmasına rağmen, BIST 4000 üzerinde tutunamıyor. Bankalar, ana holdingler, Thy bilançolarına kadar BIST'in fazla geri gelmesini beklemediğimi söylemiştim. Şu ana kadar akbnk ve garan'ın bilançoları geldi. diğer özel bank... Devamı »

  • 27.10.2022
    09:23

    Üç gündür 4000 puan üstünü deneyen ama üstünde kalamayan BIST, bugün yine benzer denemeyle güne başlayacaktır. Eğer bunu başarabilirse 4100-4250 aralığına yükselişi sürebilir. Ama bilanço dönemindeyiz. Dün açı... Devamı »