Bugün Aranızda Yokum!

12.10.2020 09:32
  •  A 

Cuma beklenti yazımda belirttim. Bugün yarın normalde aranızda olmayacağım. İki gün izin yazdım kendime. Yine Antalya Olympos'ta orman içindeyiz. Ama grafikler yukarı gidiyor gibi görünce gördüklerimi paylaşayım dedim. Bankalar da, birçok hisse de yukarı yönlü duruyorlar.

Arçelik tüm beyaz eşyalarında virüsü yok eden bir teknolojiyi tanıtmış. Dünyada ilk. Buzdolabı içindeki yiyeceklerde, çamaşır-bulaşık makinesi içinde yıkadıklarındaki virüsü yok eden bir teknoloji geliştirmiş. Çok önemli bence. Satışları patlatır. Dünya tanıtımı ihracatı da patlatır. Zaten çok iyi beklentisi vardı. İyice öne çıkar. 

Fırsat buldukça paylaşımlarımı yapacağım. 

Hepinize sağlık ve bol kazanç dilerim.


    Saygılarımla
    Aydın Eroğlu
     Stratejist
   Finans Yazarı
www.borsaanalizci.com
Twitter: @_Stratejist_


  • 09.10.2020
    08:49

    Maalesef kurlardaki yükseliş durmuyor. TCMB'nın 200 baz puan faiz artışı da kurların yükselmesine engel olamadı. Çünkü enflasyon gelişimi faizlerin üzerinde seyrediyor ki, son enflasyon verilerinin detaylarında gelecek aylar için yükselişin sürece... Devamı »

  • 08.10.2020
    09:14

    Çok zamandır endeksi değil hisseleri takip edin diyorum. Nedenii de ara ara yazıyorum. Türkiye'nin risk yaratabilecek çok sayıda belirsizlik konusu var. Tüm bunların yanında yabancı hala satmaya devam ediyor. Enflasyon beklentiden düşük gelmiş olsa da, detayları... Devamı »

  • 07.10.2020
    09:02

    Pandemi nedeniyle neredeyse tüm ülke borsaları teşviklerle yön buluyor. Gelişmiş ülkelerde arka arkaya açılan teşvik paketleri ve likidite arttırıcı önlemler sayesinde ekonomik veriler olumsuz gelmesine rağmen, borsalar ise rekorlar kırdılar. Ama FED başkanı Powell... Devamı »

  • 06.10.2020
    09:21

    Her türlü belirsizlik risklerine rağmen BIST'in hisse bazlı ve endeks olarak yükselişi sürüyor. Güne yine alımla başlanmasını bekliyorum. Endeks ve hisse bazlı olası teknik seviyeleri destek-direnç tablosu paylaşımlarımda bulabilirsiniz. Neden öng&ou... Devamı »

  • 05.10.2020
    09:28

    Dış borsalarda Trump'ın bugün taburcu olacağı haberleri ile yükseliş tepkisi var. Ama diğer taraftan anketlerde Biden'in Trump'ın kovid haberi ile arayı daha da açtığı söyleniyor. Biden'in kazanması halinde ABD borsalarında satışların gelmesi bekleniyor. O zaman... Devamı »