Yükseliş Trendi Sürüyor!

30.06.2020 09:18
  •  A 

BIST için yükseliş trendi ve iştahı sürüyor. Endeks, bankalar ve hisse bazlı yükselişin sürmesini bekliyorum. Ekstra bir yazı yamayacağım. Genel olumlu ve olumsuz gelişmeleri  zaten önceki yazılardan biliyorsunuz. 

Lütfen Destek-Direnç Tablosunu yakın takip ediniz. Kırılan destek ve direnç seviyeleri sonrasında sıralı destek ve dirençler yeni teknik beklentiler olur. Özellikle tabloda yer alan çanak, fincan-kulp, flama gibi uyarıları yakın takibe alınız. Sadece al/sat öngörüsü beklemeye gerek olmadığını göreceksiniz. 

Hepinize sağlık ve bol kazanç diliyorum.


    Saygılarımla
    Aydın Eroğlu
     Stratejist
   Finans Yazarı
www.borsaanalizci.com
Twitter: @_Stratejist_


  • 29.06.2020
    09:27

    Pandemi nedeniyle yerli üreticileri desteklemek ve korumak için çok sayıda ürüne % 20'ye varan ek gümrük vergileri geliyor! Buna göre, tekstil, döküm ve kaynak makineleri, takım tezgahları, presler, tarım ve hasat makineleri, pompalar, ge... Devamı »

  • 26.06.2020
    09:24

    Merkez Bankası dün faiz değişikliği yapmadı. Genel beklenti 25 baz puan indirim şeklindeydi. Şimdiye kadar da yapmasa iyi olur diye düşündüğümüz zamanlarda, bu düşüncelere aldırmadan indirimlerini hızlı şekilde yapıyordu. Dün de indirim olur bekleyenleri ... Devamı »

  • 25.06.2020
    09:28

    Dış borsalarda yine ciddi bir kar realizasyonu yaşanmasına rağmen, BIST'in buna pek uymak istemediğini görüyoruz. Dışarıdaki kayıplara göre kısmi bir düşüşle dünü kapattık. Zaten düne ait beklenti yazımda ilk kademede 114.267 - 113.100 civarında destekleri... Devamı »

  • 24.06.2020
    09:38

    Son günlerde BIST yabancı borsalardan pozitif ayrışma gösteriyor. Bu durum sürecek mi sorusunun cevabı eminim herkesin merak ettiği bir konudur. Ama benim çok tedirgin olduğumu bilmenizi isterim. Hemen belirteyim ki, Dolar bazında bakacak olursak BIST, iyi zamanlarda gö... Devamı »

  • 23.06.2020
    09:22

    BIST bir süredir pozitif ayrışma gösteriyor. Bunda uzun zamandır duran bankaların yükselişe geçmesi ve yükselen petrol ile tuprs'ın da bu yükselişe destek vermesinin etkisi büyük. Aynı zamanda camlar da bu desteğe katkıda bulunuyorlar. Bankalardaki ... Devamı »