BIST Size Emanet. Biz Balıktayız!

19.06.2020 00:02
  •  A 

19 Haziran Cuma kızlarımla oltalarımızı alıp balığa çıkıyoruz. 02:30 gibi İzmir'den yola çıkacağız. 05:00 gibi Akbük Kazıklı koyundan tekne ile denize açılacağız. BIST size emanet. Lütfen sahip çıkın. Döndüğümde ne olmuş buralar demek durumunda bırakmayın beni:)

Akşam dönüşte Didim'de anneme uğrayacağız. Kızlar babaannelerini görsünler. Ben de annemi. Tutabildiysek, akşam yemeğinde balıklarımızı yer sonra İzmir'e yola çıkarız. Gece yarısı kısmetse İzmir'de evimizde oluruz sanırım.

Normalde sabah 07:30'dan beri ayakta olduğumu düşünürsek, hiç uyumadan yeni gün için bu programa başlamak çok yorucu olacak ama kafa dağıtmak için birebir oluyor doğrusu. Tekneye bindikten sonra balık alanımıza gidene kadar yaklaşık bir saat sürecek yolda gidiş-dönüş uyurum diye düşünüyorum.

Hepinize iyi bir seans ve hafta sonu dilerim.
 

    Saygılarımla
    Aydın Eroğlu
     Stratejist
   Finans Yazarı
www.borsaanalizci.com
Twitter: @_Stratejist_


  • 18.06.2020
    13:50

    Arkadaşlar, Zaman zaman bana gelen aracı kurum sorularında ben Global'liyim ve eşim halen müdürleri diye Global Menkul Değerler diyorum. İsteyenleri de arattırıyorum. Ama bunu söylerken BayGlobal diye işlem platformlarının çok başarılı olduğu ve arge ekiplerinin ç... Devamı »

  • 18.06.2020
    09:04

    Dün gece yapamadığım için veri girşlerim sabaha kaldı. O nedenle kısa yazacağım. Bulunduğumuz seviyeler ve çeşitli gelişmeler nedeniyle heran her yerden kar satışları görebiliriz. ABD borsalarında yine kar satışları var. Ama buna rağmen çok sayıda hissede de teknik dev... Devamı »

  • 17.06.2020
    09:25

    Öncelikle devamlı yazdığım bir uyarı ile başlamak istiyorum! Sadece BIST değil, tüm dünya borsalarında gördüğünüz fiyatlamaların bol ve düşük faizli para, teşvik paketleri ve kamu alımları nedeniyle yaşandığını bilmenizi isterim. ABD seçimleri nede... Devamı »

  • 16.06.2020
    09:33

    ABD borsalarında dört gündür yaşanan düşüşler sonrası ABD Merkez Bankası FED yeniden sahne aldı ve şirket tahvillerini de alacağını açıkladı. FED'in açıklamasıyla birlikte dönen borsalar, Trump hükümetinin 1 Trilyon Dolar'lık yeni bir alt... Devamı »

  • 15.06.2020
    09:12

    Dünya normalleşme adımlarını arka arkaya atmaya başlayınca, insanlar pandemi riskinin bittiği rahatlığına kapılmış görünüyorlar. Üç aydır evlerinde kapalı kalmaktan bunalanlar, kendilerini bir anda sokağa attılar. Yasaklar bir bir kalkıyor. Ama ülkemiz de dahil, ... Devamı »