Sandık Sonuçları Ülkemiz İçin Hayırlı Olsun!

21.06.2019 08:38
  •  A 

Pazar günü tekrarlanacak olan İstanbul seçimleri umarım ülkemiz için hayırlara vesile olur. O kadar çok öncelikli ve çözülmesi gereken sorunumuz varki, siyaset ve seçimler için harcanan zaman ve kaynak inanın çok üzücü. Çıkacak sonuçların hepimiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Piyasalar için söyleyeceklerimi söyledim. İç siyaset ve ABD ile sorunlardaki gelişmeler tüm piyasalarımızı farklı etkileyecek özelliklere sahip. Umarım bizim için iyi olan neyse o olsun. Herşey çok güzel olsun.

Bugün teknik paylaşım da yapmayı düşünmüyorum. Çünkü, hem döviz kurlarında, hem de borsada seçime yönelik algıları etkilemek için manipülatif davranışlar görebiliriz. Bunlar yanıltıcı olur. Bu nedenle önceki günlerdeki Destek-Direnç paylaşımlarını referans alabilirsiniz diyorum.

İyi hafta sonları


    Saygılarımla
    Aydın Eroğlu
     Stratejist
   Finans Yazarı
www.borsaanalizci.com
Twitter: @_Stratejist_


  • 20.06.2019
    09:19

    ABD Merkez Bankası FED, politika faizlerine beklediğim gibi dokunmayarak % 2.25 - % 2.50 aralığında sabit bıraktı. Ama bunun yanında açıklamalarında sonraki toplantılar için faiz indirimi beklentilerinin önünü açmış oldu. Avrupa için de Avrupa Merkez Bankas... Devamı »

  • 19.06.2019
    09:12

    Yanlış anlaşılma olmasın! Pozitif gelişmeler olarak aslında gelişmiş ekonomilerdeki durgunluk emarelerine dikkat çekmek istedim. Evet, Avrupa Merkez Bankası başkanı M. Draghi, dün yeniden genişlemeye gidebileceklerini, yeniden canlandırma paketlerini açabileceklerini ifade etti. A... Devamı »

  • 18.06.2019
    09:13

    Türkiye'nin açık bir şekilde morale ihtiyacı var. Bugün gelecek Nisan aylık ve yıllık sanayi üretimi verisi moral mi olur, yoksa moral mi bozar hep birlikte göreceğiz. Lakin cari denge verileri dışında açıklananan diğer veriler moral bozmaya devam ediyorlar. ... Devamı »

  • 17.06.2019
    09:21

    Kredi derecelendirme kurumu Moody's, Türkiye'nin BA3 Yatırım Yapılamaz olan kredi notunu B1 düzeyine düşürdü ve görünümünü de negatif olarak belirledi. Maalesef not konusundaki olumsuzluk sürüyor. Hemen belirtmek istiyorum ki,... Devamı »

  • 14.06.2019
    09:14

    Aslında soru; ''Bu kadar risk yerinde duruyorken, BİST düştüğü 83.535 seviyesinden neden bir anda 11 Bin puanlık bir yükseliş yaşadı?'' diye olmalı bence! Çünkü yaşanan düşüşlerin nedenleri ile ilgili zaten çok kez olası risklere ... Devamı »