Yazık Ülkeye Yaşattıkları Bu Tabloya!

22.04.2019 09:44
  •  A 

Dün CHP Genel Başkanına yapılan saldırı, siyasilerin konuşmaları ile ülkeyi ne noktaya getirdiğinin en acı örneği maalesef. Kesinlikle onaylamıyor ve şiddetle kınıyorum. Bu tablo maalesef milli birlik ve bütünlüğümüze, demokrasimize büyük bir yaradır. Bundan şehit cenazelerine gitmesinler diyenlerin de, halkı nefret ve bölücü konuşmalarla birbirine taraf ve düşman yapanların da, linç girişiminde bulunanlara arkadaşlar, dostlar, sizler tepkilerinizi gösterdiniz tamam artık sakin olun sözleriyle sanki yaşananlar normal olaylarmış gibi yaklaşım gösterenlerin de ders çıkartması lazım!

Neyse, dünkü çirkin saldırı nedeniyle fazla bir söz söylemek istemiyorum. Yazı da yazmak istemiyorum. Yoksa yazımın içeriği oldukça sert olacak. Haftaya bu olayın çirkinliği ile başlayacağız. Benzer görüntüler en istemediğimiz tablolardı. Umarım sağ duyu hakim olur. Kötü bir hafta başlangıcı olacak. 

Bu olaya sebep olanların en ağır şekilde cezalandırılmalarını umuyorum.

Şehitlerimize Allah'tan Rahmet Dilerim!
              Terör örgütü PKK'nın hain saldırısında şehit olan mehmetçiklerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına ve tüm Türkiye'ye baş sağlığı diliyorum.


    Saygılarımla
    Aydın Eroğlu
     Stratejist
   Finans Yazarı
www.borsaanalizci.com
Twitter: @_Stratejist_


  • 19.04.2019
    09:07

    Tam da acaba seçim belirsizliği bitti artık biraz nefes alırız derken, Financial Times'da çıkan TCMB döviz rezervi haberi ile kurlarda yükseliş, borsada da düşüş yaşamışız. Böyle diyorum, çünkü dün aranızda yoktum. O nedende neler oldu... Devamı »

  • 17.04.2019
    09:16

    Defa defa tekrarlanan sayımlar sonrası Maltepe'deki sayım da tamamlanmış. Şimdi CHP adayı İmamoğlu mazbatayı almayı bekliyor. Ak Parti ise, YSK'ya dün yaptığı başvuru ile hem seçimlerin tekrarını, hem de karar öncesi mazbatanın verilmemesini istiyor. Şimdi gözler YSK... Devamı »

  • 16.04.2019
    09:29

    Ekonominin her alanında daralma yaşanıyor. Döviz tevdiata yöneliş halen sürüyor. İşsizlik % 14.7 oranına yükseldi. Genç nüfusta işsizlik oranı %6.8 artışlar % 26.7 ile rekor seviyeye gelmiş durumda. Bu seviyeler AB'nin en kötü ülkelerindeki ora... Devamı »

  • 15.04.2019
    09:02

    Cuma günü biterken İstanbul seçimine yönelik sayımlar ve doğal olarak da seçim sonuç belirsizlikleri vardı. Bugün yeni haftaya başlıyoruz. Sayım halen sürüyor. Çıkan bir karar yok. Kartal oyları üçüncü defa sayılacakmış.... Devamı »

  • 12.04.2019
    09:29

    Ne oluyor, ne olacak, düşecek miyiz, çıkacak mıyız, döviz kurları ne olacak, yabancı ne yapacak işte tüm bunların cevabını ne yeni reform paketinde aramalıyız, ne de benzer diğer ekonomik açıklamalarda veya siyasi demeçlerde. Tüm bu sorular ve devamında yaşan... Devamı »