Borsaanalizci İzmir Buluşması (Hatırlatma!)

17.10.2018 12:18
  •  A 

Arkadaşlar,
              Borsaanalizci İzmir Buluşmasına ankette katılacağını bildirenler ile iletişim formu ile ad-soyad ve tlf.bilgisi verenler arasında çok ciddi fark var. Katılımcı sayısının salon düzenlemesi için önemi nedeniyle, katılmayı düşünen misafirlerimizden ricamız, sitenin iletişim kısmında bize ad-soyad ve telefon bilgilerini yazmalarıdır. Lütfen bu konuya hassasiyet gösterirseniz bize büyük yardımı olacaktır! (Önceden bu bilgileri paylaşanların yeniden yazmasına gerek yoktur)

 

Borsaanalizci İzmir Buluşmasına Bekliyoruz!

Değerli Arkadaşlar,
             Yıllardır konuştuk, yapalım dedik, nasıl yapsak diye konuştuk ve nihayet borsaanalizci üyelerimizle ilk tanışma toplantısını İzmir'de başlatıyoruz. 

Özel bir üyelik şartı aramadan herkese açık ve ücretsiz bir organizasyondur. Cevabı bende olan tüm sorularınızı sorabilirsiniz. Yıllardır site üzerinden iletişim kurduğumuz sizleri tanımaktan büyük mutluluk duyacağım.

Ayrıca konuğumuz olacak olan sayın Dr.Gökhan Ugan, manipülasyondan korunma yolları ve risk yönetimi konularında bizlere bir bilgilendirme sunumu yapacaktır. 

NOT; Sınırlı olan katılımcı sayısı nedeniyle, katılacak siz değerli misafirlerimizi saptayıp salon hazırlığını yapmak için, site iletişim kısmına ad-soyad ve telefon numaranızı yazmanızı rica ediyoruz.

Tarih; 24 Ekim 2018 Çarşamba
             Saat ; 19:00-22:00 arası
             Adres; Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi - Bayraklı/İzmir
             Ücretsiz Etkinliktir!


    Saygılarımla
    Aydın Eroğlu
     Stratejist
   Finans Yazarı
www.borsaanalizci.com
Twitter: @_Stratejist_


  • 17.10.2018
    08:58

    Bizim için her açıdan en önemli gelişme ABD ile ilgili her türlü ilişkilerin akıbetinde yatıyor. Bu nedenle dün yazdığım beklenti yazımın içeriği bugün için de geçerli. Yeni bir konu olarak dünden farklı, ABD Dışişleri Bakanı Mike Pomp... Devamı »

  • 16.10.2018
    09:52

    Sendikasyonlar ve rahip sorununun çözülmesi bankalar destekli BİST'in yükselişini destekliyor. Trump'tan pozitif açıklamalar gelmeye devam ediyor. Şimdi önemli olabilecek bir kaç gelişme olabilir! ABD tarafından Türkiye için alınan de... Devamı »

  • 15.10.2018
    15:41
  • 15.10.2018
    09:13

    Rahip sorunu ortadan kalktı. Arkasından Trump arka arkaya pozitif mesajlar paylaşmaya başladı. Cumhurbaşkanımıza teşekkür etme kelimeleri, Türk halkının harika insanlar olduğu, Türkiye ile yeniden zaten iyi olan ilişkilerin çok daha iyi düzeye gelmesi için bu konunu... Devamı »

  • 12.10.2018
    09:13

    Uzun zamandır TCMB faiz artışı, bankaların sendikasyonları, enflasyon mücadele programı, cari fazla gelişmeleri derken gördüğünüz gibi bir türlü BİST yukarı toparlanmasını sürdüremiyor. Çünkü bana göre tüm piyasalarımız iç... Devamı »