Yüksek Bedelsiz Potansiyelli Hisselere Dikkat!/ Güncelleme!

05.10.2017 13:06
  •  A 

Arkadaşlar,
           Geçen hafta açıklanan zamlar ve vergiler içerisinde sermayeye eklenmemiş karlar üzerinden vergi alınması yönünde bir karara dikkat çekmiştim. Geçmiş yıl karlarından da alınma ihtimali var diye anlaşıldığı için, böyle olursa olası etkilenebilecek hisseleri paylaşmıştım. İlgili maddeyi paylaşıyorum. Geçmiş yıl karları ile ilgili bir durum söz konusu değilmiş.

İlgili 29 Eylül tarihli ''Yüksek Bedelsiz Potansiyelli Hisselere Dikkat!'' başlıklı yazımı linki tıklayarak okuyabilirsiniz. 
 

    Saygılarımla

    Aydın Eroğlu
     Stratejist
   Finans Yazarı
www.borsaanalizci.com
Twitter: @_Stratejist_


  • 05.10.2017
    09:41

    İlk Direnç Çalıştı! BİST 101.000 seviyesine inerken alımların geleceğini yazdığım 29 Eylül tarihli ''Irak Müsade Ederse BİST Toparlanır!'' başlıklı yazımdan itibaren, olası alım tepkilerinin ilk direnci olarak 104.939 seviyesinin, ya da az üstündeki 105.426'nın hemen aşılamayacağı görüşü... Devamı »

  • 04.10.2017
    09:26

    Maalesef yine enflasyon gerilimi yaşıyoruz. Dün gelen çekirdek enflasyon oldukça yüksek. Tabii enflasyon yüksek geldikçe, hemen faizler de gündeme geliyor. Faiz için özellikle siyasilerden gelen sert açıklamalar, faizlerin de döviz kurlarının da olumsuz tepkilerine neden oluyor. Aynı şekilde borsanı... Devamı »

  • 03.10.2017
    09:08

    ''Irak Müsade Ederse BİST Toparlanır!'' diye 29 Eylül tarihinde bir yazı yazmıştım. BİST düşündüğüm gibi kayıplarını telafi ediyor. Yaşanan düşüş esnasında paylaşmış olduğum bir çok yeni öngörü de gerçekleşme ile kapanmaya başladı. Gördüğünüz gibi, düşüşlerde fazla paniklemek, dirençlerde de fazla g... Devamı »

  • 02.10.2017
    09:34

    Arkadaşlar, bugün beklenti yazım olmayacaktır. Konular malum. Özellikle sınır ötesinde Suriye ve k.Irak gelişmelerine göre borsa genel yön bulacaktır. Hisselerin bilançolarından genelde bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Hatta, bir çok hissede bilanço beklentilerim yüksek. Bu nedenle, endeksten ... Devamı »

  • 29.09.2017
    12:42

    Her yıl sonu ve yeni yılın başında yüksek bedelsiz potansiyeli olan hisselerde genelde yukarı hareketler görülür. Hükümetin açıkladığı OVP program ve vergi açıklamalarında bu hisseleri ilgilendiren bir gelişme de var! Şirketlerin dağıtılmayan ve sermayeye eklenmeyen geçmiş yıl birikmiş karları üze... Devamı »