Ekstra İçerikli Bir Beklenti Yazım Olmayacak!

10.02.2025 11:22
  •  A 

Gündemlere ek Sayın Bahçeli'nin sağlık sorunu, Berat Albayrak'ın kabineye gireceği spekülasyonu var. Bunlar kısmi baskıları genel endeks üzerinde hissetirebilir. Kabine için önemli olan ekonomi kadrosu. Orada değişiklik olmazsa yeni kabine kaynaklı baskı kalkar.

Haftaya başlarken ekstra bir beklenti yazım olmayacak. Tekniklere odaklanacağımız bir haftaya başlıyoruz. Cuma günü yazdığım beklenti yazımın içerikleri geçerli.

Hepinize sağlık, bol kazanç ve iyi bir hafta dilerim.

    Saygılarımla
    Aydın Eroğlu
     Stratejist
   Finans Yazarı
www.borsaanalizci.com
Twitter: @aydineroglu_


  • 07.02.2025
    10:58

    Enflasyon sunumu yapan başkan, yıl sonu enflasyon hedeflerini %21'den %24'e revize etti. Ama alt-üst bant aralığı olarak %19-%29 olarak ifade edildi. %24 hala oldukça iddialı bir hedef. Ben ise %30 gibi bir beklentiye sahibim. Eğer TCMB'nın beklentisi gerçekleşecekse, ... Devamı »

  • 06.02.2025
    13:08

    Değerli Üyeler, Bir süredir yeni site ile mevcut sitemizi birbirine entegre şekilde kullanarak, yeni siteye geçiş işlemlerini yapıyoruz. Bizim gözümüzden kaçan veri bozulmaları, gold üyelik süreleri bittiği halde siteyi gold görmeye devam etm... Devamı »

  • 06.02.2025
    08:48

    Günaydın. Saat 09:00'da program dışı skype bağlantım olacak. Beklenti yazım gecikecektir. Devamı »

  • 05.02.2025
    16:31

    İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğl Devamı »

  • 03.02.2025
    10:09

    Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2025 yılı Ocak ayı yurt içi üretici fiyat endeksi (Yİ-ÜFE) verilerini açıkladı: TÜİK'in konuya ilişkin haber bülteni aşağıda bulunuyor: Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi (Yİ-ÜFE) yıllık %27,20 art... Devamı »