Uzun Vadeli Yatırım Hisseleri Uyarısı!

27.07.2023 23:14
  •  A 

Değerli Üyeler,

Sitenin başlangıcı olan 2010 yılından beri, sizlere faydalı olacağını düşündüğümüz konularda siteyi geliştirerek devam ediyoruz. Son olarak uzun vadeli yatırım hisseleri bölümünde bilanço değerlendirmeleri de yapmaya başlamıştım. Bilançolarına göre takipte olmasının gerektiğini düşündüğüm hisseleri sizlerle paylaşıp, bilançoları hakkında görüşlerimi yazıyorum. Ama bunların hepsini tek başıma ben yaptığım için, ciddi bir zaman sorunu yaşıyorum. Bu yüzden de, bilançolarına göre uygun gördüğüm hisseler için bilanço değerlendirmelerimde de beklenti fiyatı verebiliyorum. 

Aynı hisseleri bir de uvyh kısmına eklemek ayrı bir zaman aldığı için, bilanço değerlendirmelerinin yoğun olduğu dönemlerde bu eklemeleri yapamamıştım. Ama sizler bilanço değerlendirmelerindeki beklentilerimi de aynı şekilde uvyh olarak takibinizde tutunuz uyarısı yaptığımı biliyorsunuz. Siteye yeni üye olan arkadaşlarımızın bu uyarıyı göz ardı etmemelerini rica ediyorum. Gerçekleşmeleri oldukça, değerlendirmelerin yanında ''Beklentisi Gerçekleşmiştir'' uyarısını da göreceksiniz.

Bir türlü bitiremediğimiz ve yapmakta olduğumuz yeni sitemizde, uzun vadeli yatırım hisselerini de, al/sat tablosu benzeri, ama biraz daha değişik bir şablonda yapacağız. Aynı şekilde gerçekleşip kapananlar ve açık olanlar listelenebilecek. Böylece gerçekleşme ile kapanmış önceki dönem hisselerini görmek için çok önceki paylaşımlara tek tek dönüp aramak zorunda kalmayacağız.

İyi geceler.


    Saygılarımla
    Aydın Eroğlu
     Stratejist
   Finans Yazarı
www.borsaanalizci.com
Twitter: @aydineroglu_


  • 27.07.2023
    15:22

    Avrupa Merkez Bankası ECB de, 25 baz puan faiz artışı yaparak, politika faizlerini %4,25'e yülsetti. Dün de FED 25 baz puan artış yapmış ve politika faizlerini %5,25 - %5,50 aralığına yükseltmişti. Devamı »

  • 20.07.2023
    16:14

    Değerli Üyeler, Ekran başından kalkmak zorundayım. Klavye ve mouse dokunduğum an çok can yakan bir ağrı başlıyor. Devam edemeyeceğim bu yüzden. Devamı »

  • 20.07.2023
    14:00

    Beklenti %20, önceki %15 idi. Maalesef bu şekilde enflasyon düşmez. Devamı »

  • 18.07.2023
    23:49

    Arkadaşlar, yarın için de dinlenmek istiyorum. O nedenle gece teknik paylaşım yapmayacağım. Zaten bir düzeltme beklentiğm olduğunu, BIST'in Dolar bazında görüp geçecek olursa ikili dip yapacak olduğu 252$ seviyesine dikkat çekmiş ve bu seviyenin kırılmasın... Devamı »

  • 18.07.2023
    11:11

    Merhaba Arkadaşlar, Yerime geldim. Mr ve dr. randevularımı tamamladım. Öncelikle ameliyatlık ya da, önemli bir fıtık sorunum yokmuş. Boyun ve belde muhtelif fıtıklar var, fakat önemsiz. Ağır bir şey kaldırmak, klima(arabada klimayı direkt üstüme alıyorum) olabilirmiş. Bi... Devamı »