Destek-Direnç Talepleri!

30.11.2022 23:32
  •  A 

Bu konuyu zaman zaman hatırlatıyorum. Ama yeni ve mevcut üyelerimiz için bir kez daha hatırlatma gereği duyuyorum!

Öncelikle tüm üyelerimiz siteyi tanı bölümünü lütfen detaylıca okuyunuz. DD(Destek-Direnç) bölümünün izahını da dikkatlice okuyunuz. İlgili paylaşımlar, benim tekniklerinde yukarı ya da aşağıya hareket olma ihtimalini gördüğüm, ama öngörü tablosuna ekleme konusunda piyasa riskleri vb. sebeplerle cesaret edemediğim, ama sizlerin dikkatini çekip, kararı siz verin diye yaptığım paylaşımlardır. 

DD Tablosunun objektif olması için lütfen benden ilgili paylaşımları istemeyiniz. Bırakın ben uygun gördüğüm zaman ve uygun gördüğüm hisseleri paylaşayım. Yoksa herkes elinde taşımaya devam ettiği, ya da alıp satmayı düşündüğü hisseler için benzer taleplerde bulunursa, ilgili tablo amacından çıkar ve objektif olamaz. Ayrıca da benim tek tek taleplere yetişmem de söz konusu olamaz.

Eğer ben teknik hareket ihtimali görüyorsam zaten sizler yazmadan da gördüğünüz gibi neredeyse sabah saatlerine kadar çalışıp, bu paylaşımları yapıyorum. İçlerinde aklınızdaki hisse varsa zaten görmüş olursunuz. Ama yoksa, benden teknik durumunu istemeyiniz. Nihayetinde UVYH listesinde bulunmayan, ya da varsa listesinden gerçekleşme üzerine çıkarttığım, açık öngörüsü de kalmayan bir hissede siz hala taşıyorsanız bu karar sizin. Ama bir yerden sonra benden teknik taleplerinde bulunmayınız.


    Saygılarımla
    Aydın Eroğlu
     Stratejist
   Finans Yazarı
www.borsaanalizci.com
Twitter: @aydineroglu_


  • 30.11.2022
    10:04

    Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 2022 yılının üçüncü 3 aylık dönemi Gayri Safi Yurtiçi Hasıla sonuçlarını açıkladı. TÜİK'in konuya ilişkin haber bülteni aşağıda bulunuyor: "Gayrisafi Yurt İçi Hasıla (GSYH) 20... Devamı »

  • 29.11.2022
    15:01

    Maalesef cari denge rakamlarındaki kötü gidiş sürüyor. Ekim ayında ihracat % 3 artışla 21.3 Milyar dolar gerçekleşirken, ithalat ise %31.4 artışla 29.2 Milyar Dolar oldu. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından yapılan açıklamaya göre, Devamı »

  • 25.11.2022
    15:46

    Destek-Direnç / Uzun Vadeli Yatırım Hisseleri ! Sık sık uyarıyorum ama, devamlı yeni üyeler aramıza katıldığı için yenilemek istedim! Tekniklerine göre olası hareket beklediğim hisseleri Destek-Direnç Tablomuzda paylaşıyorum. Piyasalardan çok tedirgin de... Devamı »

  • 25.11.2022
    13:40

    14:00 civarı Ekotürk tv. skype bağlantısı üzerinden sevgili Eren Can Umut ile gündemi konuşacağız... Devamı »

  • 24.11.2022
    14:03

    TCMB haftalık politika faizini % 10.50'den %9'a indirdi. Açıklama olarak da Ağustos'ta başlatılan faiz indirim döngüsünü sonlandırdığını ifade etti. Açıklamalar şu şekilde; Jeopolitik risklerin dünya genelinde iktisadi faaliyet üzerind... Devamı »