Bir Teşekkür de Benden Olsun!

10.02.2021 15:31
  •  A 

Hep siz mi bana teşekkür edeceksiniz. Bir teşekkür de benden sizlere gelsin!

Zaman zaman portföy mutluluğunuzu benimle yaşamak istiyorsunuz diye anlıyorum. Bugün yine kargolar diyete girmeme mani olacak şekilde çalışıyor!

Kayseri ve Antep çıkışlı kargolar yollamışsınız. İçlerinde yok yok. Bazılarında kişi ismini de sanırım özellikle koymuyorsunuz. Böyle olunca kime nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum. Düşünenlerin keselerine bereket. Çok teşekkür ederim. Ama gerçekten bunlara hiç gerek yok. İlettiğiniz teşekkürler bana fazlası ile yetiyor. Kaldı ki, teşekkür dahi etmeyebilirsiniz. Bu beklentilerim yok emin olun. Yeterki kazanın.

Benim en büyük amacım, zamanında ve doğru öngörüler paylaşabilmek. Sizlere neyi neden yaptığımı anlaşılır dille izah edebilmek. Böylece piyasa gelişmelerini bir süre sonra benim gibi görmeye başlamanıza katkıda bulunmakdır. Umarım bunu başarıyorumdur.

Neyse, gönderi sahibi üylerimize tekrar teşekkür ederim. Ama sonra kimse beni ekranda görüp de, ''Sanki biraz kilo mu adınız?'' demesin. Sizden ötürü çünkü:)


    Saygılarımla
    Aydın Eroğlu
     Stratejist
   Finans Yazarı
www.borsaanalizci.com
Twitter: @_Stratejist_


  • 10.02.2021
    14:55

    Bir süredir açık öngörülerimin gerçekleşmeleri ile yetindiğimi, destek-direnç paylaşımlarım dışında pek yeni öngörü vermediğimi görüyorsunuz. Beklenti yazılarımda bunun nedenini birkaç kez yazdım. Bir daha izah edeyim. Gen... Devamı »

  • 10.02.2021
    14:00

    Zaman zaman yaptığım bu uyarıyı yenilemek istiyorum! Değerli Üyeler, Sizlerden hisselerle ilgili yorum soruları geliyor. Benim ne düşündüğümü, bir beklentim olup-olmadığını vs. soruyorsunuz. Üyelik Sözleşmesi ve soru paneli üst uyarı notunda da g&... Devamı »

  • 10.02.2021
    10:28

    Kasım 2020 işsizlik oranı % 12.9 olarak açıklandı. Ekim ayında bu oran % 12.7 idi. İşsizlik oranı geçen yıl aynı döneme göre ise, 15 yaş üstündekiler için % 0.4 azalış gösterdi. Tarım dışı işsizlik de geçen yıla göre % 0.6 azalışla %... Devamı »

  • 09.02.2021
    23:54

    Değerli üyeler, Sizden ricam, gerçekleşme teşekkürlerinizi iletişim panelinde paylaşmanız. Böylece bazen çok sayıda gelen teşekkürler nedeniyle önemli soru ve cevaplar arada gözden kaçmasın. Aynı zamanda, sorulan soruları ve cevaplarını okumak i... Devamı »

  • 05.02.2021
    16:46

    Bu başlıkla bu uyarıyı zaman zaman yapıyorum ki, özellikle yeni üyelerimiz bu konunun önemini iyi kavrasınlar. ''Siteyi Tanı'' kısmında tüm bölümler gibi, destek-direnç tablomuz da izah ediliyor. Özellikle yeni üyelerimiz bu izahatl... Devamı »