Destek-Direnç Talepleri!

07.02.2020 11:25
  •  A 

Arkadaşlar,

Bu konuda zaman zaman uyarılar yapmama rağmen, rutin şekilde hisselerle ilgili destek-direnç yenilemem yönünde talepleriniz gelmeye devam ediyor.

Sizlerden ricam, lütfen tüm üyelerimiz Siteyi Tanı kısmındaki açıklamaları bir kez daha ve dikkatlice okuyunuz. Böylece Destek-Direnç Tablosunun amacını ve izahını görünüz. Aynı zamanda da site sözleşmesinin detaylarını gözden geçiriniz. Sözleşmenin detayında da bu şekilde rutin taleplerinizin karşılanmayacağını görmüş olursunuz. 

Özellikle uyarmak istiyorum! Destek-Direnç tablosunda yaptığım paylaşımlarım o gün gördüğüm tekniklere göre dikkat çekmeye gerekli gördüğüm için yapılır. Sonraki günlerde önceki paylaşımlarımdaki seviyeler ile ilgili kademeler destek ve direnç kademelerinde kalmadı ise, yeniden oluşan teknikler için dikkat çekmeyi uygun görmem halinde bu paylaşımlarımı tekrarlarım. Yükseliş ya da düşüşünü sürdürüyor diye rutin şekilde hissenin her gün tekniğini paylaşmam. Hissenin yükselişine devam ediyor olması benim için ölçü değildir. Görüyorsunuz ki, benzer şekilde bir çok hisse ısrarla yükseliş yaşayıp, sonra da kısa sürede bu yükselişin % 30 - %50 arası kısmını geri verebiliyorlar. Benim hisse ile ilgili paylaşımlarıma devam etmem beklentilerimin sürdüğü şeklinde yanlış algılar yaratabileceği için sakıncalı olabilir.

Tüm paylaşımlarımda objektif olabilmek açısından ben kendi gördüklerimi ve gerekli gördüğüm zaman paylaşmayı sürdürmem lazım. Lütfen uyarılarımı yapmama ve hatta ilgili hisselerde henüz destek direnç paylaşımlarımdaki kademeler geçerli olmasına rağmen, yeni paylaşım taleplerinde bulunmayınız. 

Bu tarz gelen talepleriniz dikkate alınmayıp silinecektir. Bilginize sunarım.


    Saygılarımla
    Aydın Eroğlu
     Stratejist
   Finans Yazarı
www.borsaanalizci.com
Twitter: @_Stratejist_


  • 04.02.2020
    08:01

    Günaydın. Geçen hafta çektirdiğim MR sonuçlarım çıkmış. Değerlendirmesi için 09.00 gibi Ege Üniv.'de olacağım. Bu nedenle sabah paylaşımlarım seans öncesi yetişmeyebilir. Döndüğüm gibi paylaşımlarımı yapacağım. Düne ait de... Devamı »

  • 03.02.2020
    10:02

    Ocak Aylık TÜFE % 1.35 Arttı! TÜİK Ocak ayı TÜFE yıllık % 12.15. Ocak ayı TÜFE 12 aylık ortalamalara göre % 14.52 ÜFE, Ocak'ta aylık % 1.84 (Önceki ay; % 0.69) ÜFE, Ocak'ta yıllık % 8.84 (Önceki ... Devamı »

  • 30.01.2020
    13:47

    Yaşadığımız düşüşün virüs nedeniyle yaşanan panikten kaynaklandığını ve düşüşün alım fırsatları yaratacağını söylediğimi biliyorsunuz. Peki bugün bin kûsur puan eksiye düşen ve sonra neredeyse artı olan BİST'de neden yeni öngör&uu... Devamı »

  • 27.01.2020
    20:30

    Değerli Üyeler, 23 Ocak'tan beri Kızımın boynunun sol yanında birkaç yıldır mevcut olan lenf şişlikleri ile ilgili tetkikler yaptırıyoruz. Bugün başka bir uzman prof.'a yeni bir ultrason daha çektirdik. Doktorun değerlendirmesi iç ferahlatıcı oldu. Lenflerd... Devamı »

  • 17.01.2020
    09:45

    Pazartesi - Cuma günleri günün program akışına göre 10:50 - 11:10 civarı Murat Tufan ile gündem ve endeksler hakkında kısa canlı bağlantı yapıyoruz. Merak edenlerin bilgisine Bugün de 10.50 civarı bağlanacağız. Devamı »