Yeni Öngörü ve Destek Direnç Tablosu Uyarıları!

31.10.2019 11:21
  •  A 

Değerli üyeler,
              Öncelikle sitemizin işlevi ve kullanım özelliklerini çok daha iyi anlamak için sayfanın sağ üzerinde yer alan ''Siteyi Tanı'' kısmını dikkatlice okuyunuz. 

Özellikle yeni üyelerimizin sadece al/sat tablosunda yeni öngörü beklememesi, Destek-Direnç Tablosu paylaşımlarının da takibinizde olması çok önemlidir. Çünkü bazen açık öngörüsü bulunan hisselerde fiyatı yukarı revize yaparak öngörü hedefini yukarı yönlü revize ettiğimi görüyorsunuz. Böyle zamanlarda bazen yeni öngörü de yapıyorum, bazen ise zaten yeterli açık öngörü var diyerek, yeni öngörü yapmıyorum. Ama Destek-Direnç Tablosunda olası teknik hareketlere dikkatinizi çekiyorum.

Destek-Direnç Tablosunun izahında; mevcut destek ve direnç seviyeleri kırıldığı takdirde, sıralı alt destek seviyeleri ve sıralı üst direnç seviyeleri yeni teknik hedefler olur diye izah ettiğimi görebilirsiniz. 

Bazen de hissenin hareket yapıp yapmayacağından tam emin olamadığım için olur da hareketlenirse diyerek destek-direnç tablosunda olası hareket seviyelerine dikkatinizi çekiyor ve ben öngörü yapmayı kaçırırsam, sizler bu seviyelere göre kendi kararlarınızı alabilirsiniz diye düşünüyorum. Sonuçta zaten her türlü paylaşımda karar vericiler sizler olacaksınız. 

Kısacası Destek-Direnç Tablosunda yaptığım paylaşımlarımı da aşağı ya da yukarı yönlü teknik hareket yapabilecek hisseler olarak yakından takibe alınız diyorum! 

Bu arada, sitemize yeni üye olan arkadaşlarımız, siteyi tanı kısmını okuyunca android telefonlarda HUP denen özelliğimizi aktif ettikleri takdirde, sitedeki tüm paylaşımlardan anında sesli ve görsel olarak haberdar olacaklardır.

VİOP ve Hisselerde Çok Daha Sık Öngörü Bekleyenler!
             Günlük devamlı alım satım yapan ve çok daha küçük yüzdelerle işlem yapanlar için Destek-dİrenç Tablosu ideal bir alandır. Ayrıca, sitemizde sol yanda ve üst tarafta yer alan BayGlobal reklamını göreceksiniz. Global Menkul'ün araştırma ve teknik analiz bölümünün bu işlem platformunda çok yoğun viop kontrat ve hisse trade paylaşımları ve her türlü piyasa haberi yer alıyor. Bu tarz kurum paylaşımlarını da benzer platformlardan takip edebilirsiniz. Başarı oranlarını takip ise, sizlerin değerlendirmelerine kalıyor. Elimde istatistiki başarı verileri yok.


    Saygılarımla
    Aydın Eroğlu
     Stratejist
   Finans Yazarı
www.borsaanalizci.com
Twitter: @_Stratejist_


  • 31.10.2019
    10:07

    Dış Ticaret Açığı Eylül'de 2.05 Milyar Dolar! (Beklenti; -1.73 Milyar Dolar. Önceki ay; -2.5 Milyar Dolar) TÜİK Eylül ayında ihracat 14.44 Milyar Dolar(beklenti; 15.22 Milyar Dolar. Önceki ay; 12.52 Milyar Dolar) Eylül ayında ithalat 16.49... Devamı »

  • 24.10.2019
    16:12

    Katıldığım tv.programlarının videoları ana sayfanın altında yer alan ''Videolar'' kısmına eklenmiştir. İlgi duyanlarınız izleyebilirler. Devamı »

  • 24.10.2019
    14:01

    TCMB PPK, politika fazilerini % 16.50'den % 14'e indirdi. Beklenti yazımda 100 ile 250 baz puan aralığında indirim normal olur diyordum. Ben 150 baz puan düşünüyordum ama TCMB 250 yapmış oldu. Faiz indirimlerini olumsuz gören akademisyen ya da yorumcuların hi&cced... Devamı »

  • 22.10.2019
    13:07

    Beklenti yazımdaki düşüncemi okudunuz. Ben pozitif gelişme olacağı yönündeyim. Ama piyasada olası gelişmelerin yönüne ışık tutacak hisse hareketlerine de dikkat etmek lazım! Misal eregl'nin tekniğinde 6.41 altında düşüş riski var ve bu desteğe endeks a... Devamı »

  • 18.10.2019
    10:48

    Önemli gap seviyeleri hisse bazlı gösterilmiştir. Devamı »