Foreks Bilgi İletişim Hizmetleri A.Ş.(Bilgilendirme!)

02.05.2019 14:46
  •  A 

Bildiğiniz gibi, Borsaanalizci üyeleri için Foreks Bilgi İletişim Hizmetleri A.Ş. tarafından bir ay ücretsiz bir veri ekranı kampanyamız var. Sizlerden gelen bazı sorular nedeniyle, SPK tarafından zaman zaman kapatılan foreks şirketleri ile Foreks Bilgi İletişim Hizmetleri A.Ş.'nin karıştırıldığını anlıyorum. 

FOREKS; 1990 yılında İstanbul'da kurulmuş olup, Ankara ve İzmir'de şubeleri bulunmaktadır. Finansal piyasalar ile ilgili veri, haber vb.bilgileri birey ve kurumlara çeşitli ürünler ile sağlamakta uzmanlaşmış olan Foreks'in müşteri profili bankalar, aracı kurumlar, döviz büroları ve bireysel yatırımcılarla, internet servis sağlayıcıları ve portal'lardan oluşmaktadır. Hisse senetlerinden para piyasalarına, türev piyasalardan emtialara kadar çeşitli piyasa verilerini, bireysel ürünlerden kurumsal çözümlere uzanan geniş ürün yelpazesi ile FOREKS bugün, yurt içinde ve yurt dışında yüzlerce kurumsal ve binlerce bireysel müşterisine hizmet vermekte olan güvenilir ve güçlü bir ''Çözüm Ortağı'' konumundadır.

Ayrıca Haber konusunda da oldukça başarılı bir şirkettir. Foreks'in Türkiye haberlerini paylaşan kurumlardan birisi de Bloomberg'dir.

Foreks'i bilmeyenler ve sakıncalı foreks şirketleri ile karıştıranlar için bu bilgilendirmenin yararlı olacağını düşündüm. İlgili ekranları denemek isteyenler gönül rahatlığı ile bunu yapabilirler. 

    Saygılarımla
    Aydın Eroğlu
     Stratejist
   Finans Yazarı
www.borsaanalizci.com
Twitter: @_Stratejist_