Destek-Direnç Talepleri!

29.06.2018 13:24
  •  A 

Sevgili Arkadaşlar,
              Siteyi tanı kısmında detaylı izah ettiğim destek direnç tablosu da en az al/sat tablosu kadar önemli ve takip edilmesi gereken bir tablodur. Teknik olarak tam emin olamadığımdan al/sat tablosunda öngörü olarak girmediğim ve-veya açık öngörülerde bulunan, tekniğine göre yukarı ya da aşağı hareket beklediğim hisselere dikkat çekmek için bu tabloda paylaşıyorum. 

Bu nedenle tablonun objektif olması ve yanlış biz zamanda sizlerin dikkati çekilmemesi için paylaşımları ben teknik olarak uygun gördüğüm zamanlarda yapmam çok önemli. Lütfen bana rutin bir şekilde merak ettiğiniz destek-direnç taleplerinizi iletmeyiniz. Emin olun uyarılması gerektiğini düşündüğüm zaman ilgili paylaşımları yapıyorum. Aksi halde tablo objektif olma özelliğini yitirmiş olur!

Lütfen tüm yeni üye olan arkadaşlar, siteyi tanı kısmında yer alan açıklamaları dikkatlice okuyup bilgi sahibi olsunlar. Böylelikle tabloları ve amaçlarını çok daha iyi kavrayıp, daha yararlı kullanmış oluruz.

Teknik olarak paylaşılan destek ve dirençlerden aşağıya ya da yukarıya kırılanlardan sonra, sıralı olan ilk destek ve dirençler yeni beklentiler olur. Bu yüzden benden yeni bir öngörü gelmesine bile gerek kalmadan, filanca seviye kırılırsa çanak,bayrak, fincan-kulp, flama, ikili dip vs. olur diye dikkat çektiğim hisse tekniklerinin gerçekleştiğini gördüğünüz takdirde sizler de bu tekniğin gereği olan alımı kendiliğinden yapabilirsiniz. 

Ya da destek kırılırsa, flama riski, ikili tepe riski, omuz baş omuz(OBO) riski gibi uyarılar neticesinde ilgili desteklerin kırıldığını gördüğünüzde varsa elinizdekileri verip alttan almayı deneyebilirsiniz. Ya da almayı düşünüyorsanız, daha alt destekleri bekleyebilirsiniz. 

Aynı zamanda sizler çok sayıda olan arkadaşlarımız olduğunuz için bu taleplerin birine bu seferlik cevap vereyim desem, diğerler arkadaşlardan gelenleri cevaplamamak olmaz. Bu nedenle sizlerden gelen destek-direnç talepleri dikkate alınmayacaktır. Lütfen sitenin bu prensibine anlaşıyış gösteriniz.

NOT: Bu vesile ile başka bir bilgilendirme daha yapmak istiyorum! Öngörülerde açık duran tüm beklentiler geçerliliğini koruyor demektir!


    Saygılarımla
    Aydın Eroğlu
     Stratejist
   Finans Yazarı
www.borsaanalizci.com
Twitter: @_Stratejist_


  • 29.06.2018
    10:01

    Mayıs Dış Ticaret Açığı -7.76 Milyar Dolar! (Beklenti; -7.73 Milyar Dolar, Önceki ay; -6.69 Myr Dolar) TÜİK İhracat %5.3, İthalat % 5.5 arttı TÜİK Devamı »

  • 20.06.2018
    11:15

    Arkadaşlar, Genelde Temmuz başında yaptığımız rutin site ücreti artışını, içinde bulunduğumuz piyasa şartları ve seçimlerin belirsizlikleri nedeniyle, daha sonra değerlendirmek üzere şimdilik askıya aldık. Yakın tarihlerde üyeliği bitecek olan arkadaşları... Devamı »

  • 18.06.2018
    10:00

    Mart İşsizlik Oranı % 10.1 (Önceki; %10.6) TÜİK Devamı »

  • 13.06.2018
    12:02

    Dgate'de yanlışlıkla revize yolladım. Dgate henüz 4.37 zarar kes seviyesini görmedi ve açık duruyor! Devamı »

  • 13.06.2018
    10:00

    Sanayi Üretimi Nisan ayında yıllık % 6.2 arttı.(Önceki; %7.6) Sanayi üretimi Nisan ayında aylık % 0.9 arttı.(Önceki; % 0.2) Devamı »